Nişte politicieni prea mici pentru un deziderat atît de mare -III-

dezideratIII

Premierul Bok3, pe numele său de trădător de țară Victor Ponta, a declarat acum două zile într-un interviu televizat că “este mai degrabă un federalist, decît un suveranist” și că speră ca “în timpul vieții sale de om politic să vadă realizat proiectul numit Statele Unite ale Europei.”

Păi bine, coane, așa ne-a fost vorba? Conține undeva programul electoral al USL-ului, în urma căruia ai fost votat mata’ de către popor, ca să poți ulterior să te joci de-a premierul, vreo prevedere legată de renunțarea la suveranitate?

Pe noi ne-ai întrebat dacă vrem Statele Unite ale Europei? Că se presupune că este și țara noastră, nu doar a ta, a mamei tale și a lui Băsescu! Ce faceți voi în particular, sub plapuma coabitării, să zicem că nu ne pasă, te poate sodomiza Chiorul cît poftești, poate să te facă poștă, să te dea mai departe lui Barroso și Merkel dimpreună. Dar fă orgii pe poftele și pe timpul tău, nu în numele nostru!

Du-te la bordelul neo-liberal și stai capră, noi îți urăm succes, dar dă-ți întîii demisia din fruntea Guvernului! Oricît de incredibil ți s-ar părea, țara asta nu este nici a ta, nici a lu’ mă-ta, așa că fă bine și ia-ți UE pe persoană fizică!

Dealtfel, suveranitatea României nu este singurul subiect legat de siguranța națională în privința căruia Ponta are o poziție egală cel puțin cu o trădare de țară! Însăși integritatea teritorială a țării va fi pusă în pericol dacă netrebnicului care ocupă acum poziția de premier nu i se va da un șut în fund, să facă un pas în fața plutonului de execuție!

Ponta a declarat recent că România nu poate avea decît o poziție similară cu cea a partenerilor europeni în problema Kosovo, altfel spus, că Bucureștiul trebuie să recunoască independența acestei provincii rupte samvolnic din trupul Serbiei. Cum chestiunea Kosovo și cerințele separatiștilor de acolo sînt relativ similare cu revendicările iredentiste și șovine ale extremiștilor maghiari din Transilvania, probabil că următorul pas pe care Bucureștiul trebuie să îl facă, după mintea din curul lui Ponta, este recunoașterea independenței așa-zisului Ținut Secuiesc! Dealtfel, Victor Ponta a spus, de curînd, că nu are nici o problemă cu arborarea drapelului acestui ținut-fantomă pe teritoriul României. Să ne mai mire graba lui de a invita UDMR-ul la guvernare chiar în seara în care USL-ul a cîștigat alegerile?

În fața acestor fapte, alte trădări ale interesului național pe care Ponta și ceilalți useliști sînt pe cale să le înfăptuiască par deja o bagatelă. Deși înainte de alegeri se declara împotriva exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulică și nu era de acord cu începerea exploatării la Roșia Montană, Ponta a întors-o acum ca la Ploiești.

Ar vinde țara pe doi lei, resursele ei, ultimele capacități de producție viabile ale statului român, i-ar da foc, ar trece-o și prin sabie, numai ca să se pună el bine cu mai marii UE și să îi poată lua în gură tocul lui Merkel.

USL-ul, în ansamblul său, a înfăptuit cea mai mare trădare politică și umană în era post-decembristă, făcînd tot ce a blamat la Băsescu și a promis că nu o să facă. Astfel, alegerile din decembrie 2012 au fost pur decorative, în condițiile în care au fost înlocuiți trădătorii băsiști cu loazele neo-băsiste din USL.

Se poate spune că trăim într-o eră post-politică, în care cei ce vor să pună mîna pe conducerea țării nu mai au nici o jenă să promită cu voluptate înainte de alegeri, pentru ca imediat după să își încalce fără nici o urmă de remușcare promisiunile, ba, mai mult, să facă exact pe dos. Acest lucru s-a întîmplat, într-o anumită măsură, dintotdeauna în politică, însă ce se întîmplă în România ultimilor ani este cu adevărat fără precedent în țara noastră!

Alternanța la Putere presupunea înlocuirea modelului băsist de politică și comportament cu un altul, mai corect și mai cinstit, și nu mai vorbim aici de bunul-simț promis cu atîta voluptate de unii și de alții. Dacă românii au ales Schimbarea doar ca lui Băsescu să îi ia locul Ponta, lui Videanu, Dragnea sau lui Boagiu, Relu Fenechiu, păstrîndu-se însă toate tarele de comportament uman și politic, dacă noii (să spunem, de dragul raționamentului) veniți aplică același model al jafului generalizat și al trădării naționale, atunci se poate spune fără teama de a greși că degeaba s-au mai deranjat cetățenii la vot. Mai mult, că nici nu au de ce să o mai facă de acum încolo!

Pentru că, încercînd, în lipsă de alternative, să aleagă (a cîta oară ?!!), răul cel mai mic, se vede treaba că românii au căzut din nou din lac în puț.

Dacă și Băsescu a fost și este servil pînă peste poate cu cei ce conduc astăzi Europa de la Bruxelles, fiind exclusiv un pion al intereselor străine în România, despre locatarul ilegitim de la Cotroceni se poate spune că este o personalitate dificilă, cu hachițe, care se întîmplă să se mai trezească dimineața prost-dispus și cu durere de cap de la cîte o mahmureală rebelă, așa că pînă și lui i s-a întîmplat să mai mîrîie ușor la adresa liderilor europeni, măcar așa, ca să pară smardoi în ochii naivilor.

Victor Ponta este însă slugoiul perfect, un executant trepanat, un aparatcik bine (ne scuzați!) lubrifiat, care se poate dovedi mult mai eficient în îndeplinirea ordinelor venite pe linie de partid și de stat, în detrimentul nostru, al tuturor.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg