Mutu-i mut, dar mai e și retardat!

mutul retardat

Preambul:
Cetățean prezent la aniversarea Unirii, la Iași: ”Iohannis, ai ajuns sluga americanilor!”
Klaus Iohannis: ”Decît a rușilor, tot e mai bine așa.”

Prezența și prestația lui Culaie Ionescu, zapciul Stăpînirii străine, la evenimentele de la Iași, prilejuite de aniversarea creării statului român modern, prin Unirea dintre Moldova și Țara Românească, au arătat că nici nu se putea găsi un cioban mai potrivit pentru oile care populează azi România.

În primul rînd, Culaie este țărănoiul parvenit perfect, care reprezintă cu mîndrie clasa post-decembristă de înavuțiți, cu buzunarele doldora de bani și case, aroganți și plini de ei, dar care fac să se lase noaptea în miezul zilei, atunci cînd deschid gura, încercînd să exprime verbal vidul ce adastă în tigvele lor goale.

În al doilea rînd, zapciul Stăpînirii străine în România se dovedește a fi perfect racordat la înapoierea istorică a românilor, modul său de a înțelege lumea și viața, exprimat prin viu, scuzați, grai, în dialogul expus în preambulul acestui text, arătînd că herr Culaie nu merită, sub nici o formă, să fie reprezentantul oficial al poziției și intereselor externe ale țării noastre.

În lumea de azi, în care adevăratul pericol pentru țările mici este globalizarea corporatistă și ștergerea granițelor naționale, de către invazia lăcustelor neo-liberale, să prezinți Moscova ca răul suprem, bau-baul de la Răsărit, care așteaptă cu ochii injectați să își înfigă colții în jugulara nației române, trebuie să fii ori rău-intenționat, ori prost-noapte, ori ambele.

Dar Culaie ne arată tuturor că are aceeași capacitate de a pricepe lucrurile ca un semidoct corporatist frumos și liber, nu degeaba se laudă a fi președintele ăstora, ales și cauționat de ei.

Pentru tagma acestor mîndruți, gurani, turcești, cartieni, tolontani, prelipceni, ion m. ioniți, rareși bogdani, radu tudori, plus atîția alții ca ei, care și-au luat țara înapoi, cine se opune spolierii României de către marile puteri occidentale este automat un rusofil care așteaptă disperat invazia Moscovei.

Cine nu este de acord cu transformarea Statului român într-un jandarm al intereselor marilor corporații internaționale, în dauna locuitorilor acestei țări și a țării însăși, este comunist, naționalist, extremist, un retrograd care se opune reformelor, șamd.

Căciula de neam-prost purtată de Culaie la Iași reprezintă cel mai mic defect al său, aspectul cel mai puțin nociv al persoanei sale pitorești, parcă ruptă din filmele cu moșieri. Adevăratul rău pentru România vine de la ce se află sub căciulă, de la mentalitatea arogantă de grof peste iobagi, de – așa cum singur recunoaște – slugă supusă și devotată a americanilor, care nu are nici o legătură cu binele și bunăstarea românilor.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Mutu-i mut, dar mai e și retardat!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg