Bătălia pentru România -VI-. Răscoala

Ce se întîmplă azi, la începutul lui 2024, în România e o răscoală similară revoltelor din Bulgaria din 2013, născute după liberalizarea piețelor de energie și ale utilităților publice de guvernanții de la Sofia.

Este răscoala oamenilor care nu mai au bani să își achite facturile, care nu mai pot pune copiilor pîine pe masă, care își drămuiesc resursele de la o zi la alta.

Mai mult decît atît însă, este răscoala oamenilor care se simt batjocoriți în propria țară, care văd cît se poate de limpede că factorii de decizie nu le mai reprezintă interesele.

În Bulgaria revoltele au dărîmat în cele din urmă guvernul și au întors din drum liberalizarea pieței de energie, cu consecințe directe asupra reducerii costurilor cu facturile.

Problema e că Guvernul PSD-PNL de la București e ținut pe brațe de americani, în numele ”stabilității” și cu invocarea ”războiului de la graniță”, de fapt pentru a veghea vigilent la profiturile grupurilor mafiote americane care au afaceri uriașe în Ucraina, poate cel mai puternic fiind chiar clanul Biden al actualului președinte SUA.

Nu trebuie să se scape cu vederea acest lucru: Guvernul Ciolacu NU ESTE un guvern PSD.

Guvernul Ciolacu este același cu guvernul Ciucă, ambele guverne PSD – PNL, în fapt guverne ale trădării de țară, ca și guvernele Cioloș, Orban și Cîțu, toate opera Zapciului Culaie de la Sighii, butonat cu mare precizie de Stăpînirea străină.

Să nu iasă acum toți urmașii brătienilor (sic!) ca Afrodita din spuma de șampanie și să treacă de partea poporului, că nu îi crede nimeni. Rareș Bogdan călare pe tractor poate fi cel mult un aspect pornografic al evenimentelor din aceste zile, în nici un caz unul revoluționar.

Regimul Zapciului Culaie se încheie cu un colaps de proporții, pe toate planurile – moral, social, economic și politic -, pe măsura calității umane execrabile a celui ce l-a pus în practică, de slugoi supus străinilor și a tuturor trădătorilor de țară, cu Ciolacu în frunte, care i-au cîntat în strune.

Este evident că între factorul politic din colonia cu capitala la București și protestatari nu poate exista cale de mijloc și nici rezolvare prin dialog.

Realitatea celor care conduc acum statul roman vasal al SUA și UE nu este realitatea românilor de rând, ci a imperiilor conduse de la Washington și Bruxelles. S-a trecut de multă vreme de punctul fără de întoarcere.

Oamenii din stradă trebuie să înțeleagă că nu cu Ciolacu, Ciucă, Boloș, Grindeanu și compania se luptă. Ăștia nu există.

Nu.

Ei se luptă cu marii miliardari americani care fac agricultură și alte afaceri în Ucraina, ca și cu demența globalistă de la Davos care, prin Bruxelles, vrea să distrugă agricultura, industria și transporturile din Europa.

Prin urmare, dincolo de răscoala de moment, e nevoie de o Revoluție pentru neatîrnarea țării.

Jos Guvernul trădător! Jos Stăpînirea străină! Libertate!

cenzura fb
cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg