Un popor din ce în ce mai necorespunzător pentru un Președinte atît de neamț! -III-

culaie-1-decembrie

Tot mai mulți cetățeni ai României încep să corespundă din ce în mai puțin pretențiilor emise de zapciul Culaie, arianul de origine controlată superioară numit de Stăpînirea străină să le conducă țara.

În primul rînd, foarte puțini români au de gînd să voteze cu PNL și USR, trompetele colonizatorilor din România, astfel ca regimul tehnocracilor lui musiu Julienne Cioloș să poată continua și începînd cu 2017.

Pe urmă, cetățenii României vin cu pretenții absurde, cum ar fi creșterea salariilor și a pensiilor, adevărate crime la adresa profitului corporațiilor străine.

Absolut de neacceptat pentru Culaie, tot mai multe voci ale celor ce trăiesc în această țară se ridică, extrem de revoltate, împotriva militarizării României, a cumpărării de armament extrem de costisitor de la stăpînii străini, cînd guvernul lasă literalmente oamenii să moară de foame.

Ca o adevărată ofensă personală pentru zapciu, foarte mulți români și-au manifestat deja, extrem de vocal și virulent, nemulțumirea maximă la adresa despăduririi României, pe care o execută nemilos și fără scrupule amicii lui Culaie de la Holzindustrie Schweighofer.

Doar o mînă de descreierați frumoși și liberi de creiere mai vor să ne luptăm cu rușii, în rest, majoritatea populației începe să deschidă ochii în fața spolierii fără seamăn pe care o reprezintă pentru România directivele UE, SUA și FMI, pentru îndeplinirea cărora răspunde zapciul cu funcția.

Tupeu maxim, românii ridică ochii și pumnul către averea de neam-prost a zapciului, mai ales că nu și-o poate justifica, iar organele de propagandă, fraudulos numite de ”presă”, au eșuat pînă acum să îl albească.

Nu în ultimul rînd și poate cel mai important, tot mai mulți români refuză să se ”reformeze” și să se ”europenizeze total”, așa cum le-a cerut zapciul Culaie, adică să renunțe peste noapte la obiceiurile, la tradițiile, la cultura și la identitatea lor națională.

Așa că zapciul Culaie a luat deja măsuri de pedepsire și organizează Ziua Națională a României fără români, înconjurîndu-se doar de armatele și reprezentanții Stăpînirii străine, plus mîna de pupincuriști care îi ridică neobosiți ode.

Asta în primă fază, pentru că zapciul Culaie tratează România ca pe moșia lui personală și mîine-poimîine o să ne dea pe toți afară din țară.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg