Noul Reich -XV-. Hienele războiului

Pentru a obține un nou mandat la conducerea Comisiei Europene, Ursula von der Flit s-a declarat dispusă la colaborare inclusiv cu conservatorii euro-sceptici, familia politică din care face parte AUR.

Ar colabora și cu “extremiștii”, cu “populiștii”, cu “bigoții”, cu “înapoiații”, cu “anti-europenii”, ar colabora și cu Mama Dracului pentru a obține un nou mandat, doar pentru apărarea intereselor noastre, desigur.

Se pregătește o nouă coaliție monstruoasă în Parlamentul European: După ce popularii au bătut palma cu socialiștii, cu care pînă atunci fusesera chipurile dușmani de moarte, pentru “a apăra UE de euro-scepticism”, aceiași populari vor să facă acum o înțelegere cu “euro-scepticii”, pentru “a apăra Europa de ruși”.

Nici căcat nu au mîncat, nici gura nu le miroase. Nici nu sînt ei ăia care o susțin pe Ursula cu Green Dileala și cu atît mai puțin e dispus să își asume cineva răspunderea pentru distrugerea economiei europene și pentru prăbușirea nivelului de trai în țările UE, ca urmare a șapte ani de politici ”verzi” demente.

Mai ales că în noul mandat al Hienei von der Leyen politicile ”verzi” vor fi lăsate în plan secund, după ce și-au făcut plinul corporațiile care au profitat din plin de ele și banii vor fi redirecționați puternic către marii producători de armament, că a venit și rîndul lor să îi jefuiască pe europenii de rînd.

Sau, cum Invectiva.ro scria încă din 2014, acum zece ani:

“Oamenii de rînd se văd din ce în ce mai des și mai grav prejudiciați de deciziile aberante ale UE, de legi impuse arbitrar și gîndite doar pentru a servi interesele economice ale marilor concerne și corporații internaționale, în dauna simplilor cetățeni.

Nu există Parlament European, nu există politicieni europeni, nu există politică europeană și nu există Uniunea Europeană – există doar niște butaforie pentru prostirea maselor, pentru a putea fi implementate fără prea mari frisoane sociale interesele și politica monstruoasă a corporațiilor.”.

Pe fondul decredibilizării uriașe a Stîngii europene, la care singură a contribuit în ultimii ani, prin politicile absurde de mediu și legate de supra-drepturile minorităților sexuale, în timp ce de drepturile oamenilor de rînd, sărăciți de Green Deal, nu s-a ocupat nimeni, noua alianță ”de Dreapta”, care se poate deja întrevedea în Uniunea Europeană, va face ca adevărata luptă pentru drepturile sociale să fie total scoasă în afara preocupărilor spectrului politic și ale instituțiilor oficiale.

În România, trădătorii băsiști de țară, pardon, PNL, au pierdut drastic alegerile parlamentare din 2016 și 2020 și au ajuns la guvernare doar pentru că au fost puși cu mîna acolo de Stăpînirea străină, prin Zapciul Culaie.

Nu au fost aleși de nimeni, nu au avut și nu au nici o reprezentativitate și nici nu au cum să aibă, pentru că ei acționează doar pentru a pune în practică interesele colonizatorilor.

Așa că în 2024 aveau nevoie de un nou vehicul cu aparențe electorale care să îi transporte la guvernare, pentru a păstra niște minime aparențe.

Și cum PSD-ul tefelizat al lui Marcelică de la Buzău nu convinge pe nimeni, a fost nevoie să apară AUR, să pună cu vigoare națională umărul la măreața și patriotica luptă contra rușilor.

Și totuși, este greu de înțeles de ce a ajuns Autoritatea Electorală Permanentă să își facă reclamă la televizor. Sînt mai multe autorități electorale, e concurență pe piața liberă și noi avem de ales între diversele competitoare, sau cum?

Ori de fapt cultul instituțiilor unui stat abuziv și dictatorial a ajuns la nivelul de demență că mîine-poimîine o să cîntăm și ode fierbinți ANAF-ului, CNA-ului, AEP- ului, etc.?

Pînă la urmă, tot ce e important de știut este că, prin prezentarea la urne pentru Prezidențiale, românii vor putea să aleagă, cît se poate de democratic, dacă vor cumpăra submarine de la francezi sau de la americani.

Iar faptul că Stăpînirea străină a declanșat un (nou) asalt propagandistic privind dreptul nostru la vot (sic!) și binefacerile democrației liberale (sic!sic!) arată, dacă mai era nevoie, că boicotul este cea mai eficientă formă de rezistență și protest.

cenzura fb
cenzura fb

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg