Aliații din prima linie îi răspund Președintelui SUA

Dear mister President,

Noi, aliații din România, vă mulțumim că vă gîndiți la noi și că ne-ați acordat, cu atîta mărinimie, menirea de carne de tun.

Vrem doar să vă spunem însă că pe noi nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem să fim pioni de sacrificiu pe tabla de șah a intereselor americane.

Nu s-a deranjat nimeni să ne întrebe dacă noi vrem să luptăm cu rușii.

Nu ne-a chestionat nimeni, nici prin referendum, nici altfel, dacă vrem în NATO.

Nu ne-a consultat nimeni dacă vrem în Uniunea Europeană.

De asemenea, nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem să fim sclavi pe plantațiile corporațiilor americane, nici nu ne-a cerut nimeni voie ca țara noastră să fie spoliată de resurse, de aceleași grupuri multinaționale ale globalizării neo-liberale, dirijată de la Washington.

Nu am fost întrebați dacă vrem să contribuim la efortul de război al NATO cu mai mulți bani decît cei alocați pentru Sănătate și Educație în această țară.

Nu ne-a cerut nimeni părerea, nu ne-a întrebat dacă vrem să participăm la distrugerea unor țări și la uciderea a sute de mii de oameni nevinovați, practic, la dispariția a popoare întregi de pe fața pămîntului.

Nu vrem să fim prost înțeleși și nici să existe confuzii. Puteți să formați prima linie a frontului împotriva rușilor cu Adrian Năstase, cu Traian Băsescu, Monica Macovei, cu Victor Ponta, Crin Antonescu, cu Klaus Iohannis, cu Dacian Cioloș, cu Mihai Răzvan Ungureanu, George Maior, Ioan Mircea Pașcu, Mircea Dușa, cu Corneliu Dobrițoiu, dimpreună cu toți slugoii voștri din mafia politico-economică pe care ați urcat-o în jilțurile de conducere a României, în ultimii 20 de ani.

Trimiteți-i pe ei la luptă, dimpreună cu Moise Guran, Lucian Mândruță, Radu Tudor, Mihai Gâdea, Robert Turcescu, Rareș Bogdan, Cozmin Gușă, Cozmin Prelipceanu, Dan Tapalagă și toți ceilalți menestreli ai NATO din ”mass media”, să moară ei aprărîndu-vă vouă interesele.

Asta așa, ca ”să nu avem vorbe la proces”: nu vă bazați pe noi!

Pentru că pe noi nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem să fim îm prima linie!

1 thought on “Aliații din prima linie îi răspund Președintelui SUA

  1. Niste idioți au hotărât sa fim băgați in UE si NATO.Scopul “admiterii” României cele doua organisme a fost jaful resurselor naturale si umane,fara război.NATO este cea mai criminală organizație politico militară.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg