Sclavii în casă ai Uniunii Europene -VI-

Băi nene, să nu îți vină să urli, cînd vezi cum toate țările, începînd cu cele mai mari și ajungînd la alea mici, s-au regrupat în jurul propriilor interese naționale, își văd de cetățenii și de covidul lor, încearcă să își repornească economiile și să se descurce ”prin ele însele” (sic!), iar în România avem la conducere niște demenți dogmatici și rupți de orice realitate, ultimii nemernici de slugoi care nici la budă nu se duc dacă nu primesc traseul de la Bruxeless?!!!!

Țipă agricultorii români ca din gură de șarpe, că nu sînt susținuti în nici un fel, că în continuare nu își pot distribui producția, în timp ce România este dependentă de importurile de mîncare!

În schimb, România exportă medicamente, echipamente medicale, păduri, materie primă și forță de muncă ieftine, ca să își refacă alții economiile cu resursa noastră primară și noi să rămînem și pe mai departe ultimii desculți, proștii Europei, retardații cu degetul în nas, pe care ne otrăvesc alții la super-preț cu mîncare artificială și otrăvitoare.

Noi dăm Europei forța noastră vitală și UE ne dă nouă covid. Merită schimbul ăsta?

În timp ce ne plîngem că ne rămîn recoltele pe cîmp, românii muncesc sezonier pentru agricultura din țările vestice.

În timp ce ne plîngem că nu avem autostrăzi și infrastructură de nici un fel, toți muncitorii noștri din construcții sînt prin Vest, le ridică altora țările.

E ceva ce nu se leagă, nu e așa?

În timp ce Ungaria se luptă cu măsuri foarte concrete și aplicate împotriva scăderii natalității, la noi fac unii campanie electorală pe marunțișul dat la alocații. Și fac doar campanie, că de crescut, nu le cresc.

Dar aduc muncitori din Vietnam și se plîng că nu va mai avea cine să ne plătească pensiile.

Parcă iar nu se leagă ceva…

Noroc că stăm bine la aliați și parteneriate strategice! În timp ce Guvernul de la București dă cu tifla Beijingului, Ungaria a distribuit de două ori mai multe măști către populație decît România, aduse din China.

Iar populația lor este jumătate din a noastră.

Pe fondul tembelismului cronic al guvernanților de la București, România are de departe cele mai multe decese provocate de covid decît toate țările din regiune.

Dar, pînă la urmă, ce mai conteaza! Trece și covidul ăsta!

Noi să fim sănătoși și să ne îmbulzim și mai abitir în supermarketuri, să cumpărăm mere din Polonia și carne de porc din Ungaria, usturoi din China și roșii din Turcia.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg