Un neo – fascist pentru Primăria Generală

usb nicusor dan

Acum, ca și-au luat țara înapoi, după ce au înscăunat, cu sprijinul neprecupețit al tinerilor frumoși și liberi de gîndire, un președinte și un executiv de guvernanță corporatistă, forțele globalizării neo-liberale au pus ochii și pe București.

A venit rîndul Capitalei să fie ”reformată”, să fie privatizată pînă și iarba din spațiile verzi, să fie tăiate toate cheltuielile sociale și subvențiile, pentru a strînge bani publici cu care să fie invitați diverși ”investitori străini” să cumpere pe doi lei serviciile publice locale și ce mai poate fi vîndut din zestrea bucureștenilor.

Se pregătește replicarea la nivel local a guvernului de tehnocrați (sic!), adică a unor indivizi care nu au nici o reprezentativitate și, ca atare, în lipsa unei reprezentări reale în rîndul cetățenilor, nu își asumă nici un fel de responsabilitate față de aceștia și de interesele lor.

Un model dogmatic, autist și total nedemocratic, impus cu sprijinul nemijlocit al instituțiilor de forță ale Statului, care s-au manifestat deja plenar pentru a bătători calea candidatului preferat către Primăria Generală.

Și pentru că era nevoie de un roboțel autist și disciplinat, care să respecte întocmai ordinele, pe modelul Klaus Iohannis, a fost scos la înaintare Nicușor Dan.

Un candidat care nu este doar de dreapta, asta ar fi nimic.

Nicusor Dan este însă cel mai dement exponent al extremei dreapta neo-fasciste, un individ care susține, prin vorbă și faptă, ura de clasă, segregarea socială, punerea bocancului pe grumazul claselor sarace.

Este unul dintre cei mai vocali exponenți ai oribilei vînători de vrăjitoare mccarthy-ste, pe care România are nefericirea să o trăiască în prezent.

O rotiță disciplinată în angrenajul forțelor care trudesc asiduu pentru limitarea drepturilor civile ale cetățenilor, cum ar fi accesul la Sănătate, care nu ar mai trebui să fie un drept, ci un serviciu.

Un prost cu tupeu, un nesimțit sfertodoct și plin de ifose, care nu poate să își justifice sursele da finanțare pentru campania electorală, dar ridică vitriolat glasul la toți ceilalți candidați, acuzîndu-i de corupție.

Un vîrf de lance al ”societății civile” finanțată din afara țării și care este civilă doar pînă cînd primește ordine să arunce rucsacul cu pietre din spate și să candideze pentru diferite dregătorii publice, pentru a reprezenta interesele finanțatorilor.

O păpușă stricată, care repetă la nesfîrșit, pînă la epuizare, aceleași teme tocite ale propagandei băsist – securiste, din 2012 și pînă în ziua de azi.

Destul însă ca un număr însemnat de proști să vadă în el candidatul anti-sistem, care îi va scăpa de politicieni, de hingheri, de poluare, de corupție sau orice altceva le mai poate zămisli mintea lor afectată de tembelism.

Pentru că trebuie să fii realmente idiot să vezi candidatul anti-sistem tocmai în omul Sistemului, mîngîiat pînă acum cu dragoste pe cap de DNA și de celelalte instituții de forță ale statului militarizat numit România.

Din păcate, rebeliunea neo-liberală continuă, fără ca cineva să încerce să i se opună, din moment ce candidații marilor partide la Primăria Generală îi trimit neo-fascistului bezele dulci, în încercarea patetică de a se pune bine cu sistemul securist care conduce această țară, reprezentat în cursa electorală pentru București de Nicușor Dan.

O putredă încrengătură politică, securistică, de afaceri mafiote și interese obscure, împotriva căreia nu găsește nimeni de cuviință să ridice glasul și cu care se poate lupta într-un singur fel: prin boicotul general al alegerilor.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

2 thoughts on “Un neo – fascist pentru Primăria Generală

  1. O tampenie scrisa de B.I
    Pai de ce te ascunzi mai B.I ? De ce oare nu ai curajul si deminitatea sa iti semnezi tampenia. Aducu doar invective, doar epitete descalificante pentru intelectul cuiva , si nu le sustii pe argumente.
    Asta e articol ? La asa indivizi care scriu ca asa vor ei pe o platforma media , nu pot sa raspund dect cu refuzul de mai mai citi vreodata fituica asta online
    Pa. , sunt multe alte fituici on line, si multe f bune

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg