Bătălia pentru România

În aceste vremuri tulburi, de război, de mișcări geo-politice și de haos economic, interesele României și ale românilor nu sînt apărate de nimeni.

Din contră, țara este condusă de o gașcă dementă care, asemeni unei junte militare africane sau din America de Sud, acționează doar în nume propriu și al stăpînilor din străinătate, fără reprezentativitate, fără a încerca măcar să mimeze jocul democratic.

Acum, mai mult ca niciodată, se poate vedea că România a fost și este în continuare spoliată economic la modul barbar, că populația nu are nici un scut în fața perspectivei unor vremuri foarte grele ce vizează prăbușirea nivelului de trai și dispariția drepturilor civile prin introducerea forțată a unei dictaturi militare de dreapta.

Mai mult decît atît, junta militară de la București ține isonul regimului neo-nazist de la Kiev, pe care este gata să îl sprijine logistic, militar și politic, în detrimentul bunăstării propriilor cetățeni și al siguranței naționale.

Cerem în mod imperios plecarea juntei militare, nedemocratice și nereprezentative, din fruntea statului român, pe care îl suge ca o căpușă, și declararea neutralității României în privința conflictului din Ucraina.

Cerem oprirea programului masiv de înarmare a țării, în condițiile în care principalele resurse financiare ale economiei autohtone sînt dirijate în această direcție.

Cerem renunțarea la atitudinea de marionetă de pază a României, în folosul SUA și NATO, precum și la poziția belicoasă la adresa majorității țărilor vecine.

Cerem denunțarea Programului Național de Redresare și Reziliență și a ”reformelor” pe care acesta le impune, dimpreună cu acordul european Green Deal, ale căror scopuri țintesc o Românie dezindustrializată, cu o populație sărăcită și rămasă în urmă la nivel de educație.

Cerem naționalizarea resurselor naturale și a principalelor facilități de producție, oprirea despăduririi României, interzicerea vânzării de teren arabil către străini și recuperarea în proprietatea statului român a celui deja vîndut.

Cerem renunțarea la doctrina neo-liberală și introducerea economiei sociale de piață, care să îi protejeze pe cetățeni de sărăcie și de abuzurile marilor companii private.

Cerem revenirea la statul social, dimpreună cu punerea Sănătății și a Educației populației între priorități.

Cerem punerea intereselor economice și de securitate ale României pe primul plan și renunțarea la poziția de vasal în fața UE și NATO.

Cerem o Românie liberă, democratică și neatîrnată intereselor externe, o țară a românilor, pentru români!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg