Urșii din România nu sînt suficient de eco pentru ministrul Mediului

În România, mai avem un pic și rămînem fără păduri, rîurile de munte au fost secate cu microhidrocentrale, lacurile, rîurile, pășunile, pîlcurile de pădure gem sub munți de gunoaie, importăm deșeuri și reziduuri din toată Europa, unii spun că inclusiv radioactive.

În România, poluarea îți rănește plămînii în orașele mari, din cauza arderii acestor reziduuri și a altor gunoaie.

În România, flora și fauna sălbatică sînt supuse în mod constant unei presiuni uriașe din partea ”civilizației” și a dezvoltării urbane.

În România, plutesc peștii la suprafața apelor, sufocați de poluarea din adîncuri.

În România, vin prinții austrieci la vînătoarea de trofee în arii naturale protejate mai ceva ca în Africa cea colonială.

În schimb, cretinul ăla, Tanța de la Mediu, nu apără interesele urșilor, ci pe ale Ursulei.

Dementul care e Premier distruge economia națională, dar face paradă că salvează mediul cu plimbările scurte dintre casă și Palatul Victoria.

Curca proastă de la Muncă salvează mediul doar în zilele în care nu plouă, că îi îngheață tîrtița dacă o dă jos din limuzină, cînd e un pic mai frig afară.

Ministrul de Externe e gata să invadeze Rusia cu o formațiune compactă de trotinete electrice.

Iar un imbecil patentat se dă prin curte pe la Cotroceni cu bicla, care alături de cască și restul hainelor costă cît salariul pe jumătate de an al unui amărît de român obișnuit, care muncește pe 2.000 de lei și un pic pe lună.

Așa ecologiști ca la noi, mai rar!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Urșii din România nu sînt suficient de eco pentru ministrul Mediului

  1. Pe vremea lui Nici-O-Lae circula in randul maselor , un ” indemn patriotic ” si cam misogin : NU LASATI CURVELE { toate curvele …de toate cele trei sexe } } SINGURE IN NATURA : DISTRUG SI FLORA SI FAUNA !!! Romania a ajuns patria curvelor politice deci , sa nu ne mai mire faptul ca…exact ce-i spus si dumneata in postare c-o precizie de virgula !

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg