Bă, băsistule!

SONY DSC

Bă, băsistule! Nu îţi ajunge? Nu îţi mai ajunge?

Bă, băsistule! Tu, care eşti un nenorocit de propagandist plătit din bani negri, dar în care altminteri fierbe deontologia profesională şi aroganţa jurnalistică, nu ai de gînd să te opreşti?

Tu, un politruc de doi bani, un neica-nimeni ce umple ecranele televizoarelor cu bale pe dinăuntru, recitînd ca pe poezii aceleaşi texte răsuflate cu care te ştie toată lumea, aceeaşi propagandă băsistă tocită pe la colţuri de atîta folosire, pînă unde vrei să mergi?

Tu, băsistule, un cocalar, un ţărănoi, un babuin decerebrat, un manelist cu spume care habar nu ai de viaţa ta dar eşti cu Băsescu pînă la moarte, cît o să mai poluezi aerul deja irespirabil al societăţii româneşti?

Bă băsistule, tu, un speculant, un afacerist oneros, care faci evaziune fiscală mînă în mînă cu aşa-zisele organe ale statului băsist, care furi o groază de bani de la Stat şi îşi merge bine cu Băsescu, cît o să ne mai căpuşezi vieţile?

Tu, păduche băsist, care ai plecat de la ţară sau din ghetou să faci o facultate la oraş şi te crezi acum grozav ca nimeni altul că ai reuşit să o termini, tu, un semidoct cu ifose de mare intelectual, ce te visezi a fi minunat fără să ştii de ce, apogeul Creaţiei, talpa Corporaţiei, nu ai de gînd să te trezeşti?

Bă intelectualule băsist care colaborezi cu regimul fără să ai nici o problemă cu asta, fără să te deranjeze milioanele de români care abia îşi duc viaţa sub limita de jos a sărăciei, atît timp cît tu îţi umpli burdihanul, nu îţi crapă obrazul de ruşine?

Tu, colaboraţionistule din Justiţie, din Poliţie, Procuratură, vămi, ministere, deconcentrate, ANAF, DNA, ANI, TVR, CSM, CCR, ICR, CNA, tu care furi şi tu cu sacoşa acolo unde pedeliştii şi Băsescu fură cu sacul, nu te-ai săturat încă?

Duminică, la Referendum, să stai acasă, bă, băsistule, pentru că oricum nu avem nevoie de tine! Să stai acasă şi să nu mai ieşi nici după alegeri să poluezi mass media, opinia publică, societatea românească în general. Noi toţi avem nevoie de o curăţenie generală, de o primenire a vieţii publice.

Referendumul pentru demiterea lui Băsescu este mai mult decît o simplă prezentare la urne a populaţiei, decît un simplu proces electoral. Este semnalul de trezire la viaţă a poporului român.

Dacă Băsescu pică, atunci poporul român există şi are puterea să marginalizeze toţi propagandiştii, şmenarii, maneliştii, semidocţii şi politrucii care au ceva de cîştigat, fie şi la nivelul orgoliului lor mărunt de maimuţoi, din neprezentarea lor la vot. Aşa că stai acasă.

Bă, băsistule!

1 thought on “Bă, băsistule!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg