Noul Reich -IX-. Statele Unite ale Europei și cedarea de suveranitate

Motto:
”Dragi popor romenien: Noi punem multe baze pe voi romenien. Noi foarte atașați de voi și vrem să atașăm și pe voi la noi.

Ich dorește fericire fur romenien și vrem face la voi mutualische ajutor, zer, zer, mult zer avantajos: Noi luăm de la voi scheon grîu und gutten petrol și dăm în schimb la voi Gestapo! Heil!”

– Discurs Hitler (Toma Caragiu – Constantin Tănase) în filmul ”Actorul și Sălbaticii”

Uniunea Europeană pregătește cu pași foarte mari construcția numită Statele Unite ale Europei – SUE, în care actualele membre UE să își cedeze complet suveranitatea și dreptul de decizie către miezul birocratic, nereprezentativ, nedemocratic, corupt și criminal de la Bruxelles, pentru servirea cît mai promptă a intereselor globaliste.

Crizele artificiale pe care le-a creat Bruxellesul în Europa – criza energetică, criza alimentară, așa-zisele sancțiuni impuse Federației Ruse și întreg contextul geo-politic al războiului din Ucraina – sunt doar motivații pentru îndeplinirea accelerată a planurilor Bruxellesului vizând SUE.

Criminalii care impun samavolnic tezele globaliste în dauna intereselor popoarelor europene motivează astfel că ”împreună”, adică prin renunțarea la suveranitate, țările din UE se vor putea apăra mai bine în fața acestor crize.

Dar ce înseamnă ”împreună” pentru Bruxelles? Înseamnă că cercul restrîns de decizie al imperiului SUE să beneficieze după bunul plac de toate resursele țărilor din UE, pe care să le redistribuie cui, cum și în ce mod vor cei din acest cerc.

Bineînțeles, fără să ofere nimic în schimb celor cărora le iau cu japca resursele.

România, deja o colonie fără nici un drept de decizie și care abundă în resurse naturale, va fi una din cele mai prejudiciate țări europene, și grație clasei conducătoare trădătoare de țară de la București.

Cel mai bun exemplu despre cum înțelege ”Bruxellesul” noțiunea de împreună este decizia luată deja ca România să își plafoneze consumul intern de gaze, pentru a oferi vitala resursă energetică altor țări din UE, puternic lovite de deciziile aberante ale Comisiei Europene privind renunțarea la gazele rusești.

Mai nou, Comisia Europeană gîndește un ”deficit alimentar la nivel european”, motiv pentru care Bucureștiul pregătește deja obligativitatea producătorilor agricoli autohtoni de a raporta de ce stocuri dispun.

Ca în cazul gazelor naturale, de materiile prime din agricultură și de alimentele românești vor dispune după bunul plac birocrații nereprezentativi de la Bruxelles.

La fel cum vom da gazele românești, petrolul și orice altă resursă energetică întregului ”popor european”, probabil că vom da și alte materii prime și produse de bază, eventual gratis sau pe nimic, în numele valorilor europene.

Pentru că, nu-i așa, e criză alimentară. Și ce vom primi în schimb? Ei ne vor da foarte-foarte multe valori europene, așa cum s-a întâmplat pînă acum și cu așa-zisa refacere a economiei românești prin fondurile UE.

Cel mai bun exemplu este PNRR-ul, care ar fi trebuit să ajute la refacerea economiei românești după criza pandemică. Pentru cine nu s-a prins încă, Prin Nănărăul e de fapt un acord de tip FMI: Bani pentru reforme. De fapt, e mai rău, că FMI-ul măcar vira banii.

În schimb, Comisia Europeană ne ajută cu sfaturi prețioase: Un raport întocmit la Bruxelles ne arată că putem trece de perioada dificilă din punct de vedere financiar dacă grăbim procesul de consolidare bugetară.

Mulțumim, Ursula, nici nu ne gîndisem noi că dacă nu sînt bani, să băgăm cu austeritate!

Cît privește ajutorul oferit de Bruxelles, vorba filmului:

Noi luăm de la voi scheon gaze naturale, petrol, grîu, păduri și tot ce poate însemna resurse naturale și dăm la voi în schimb gutten valori europene și zer, zer, foarte multă zer UE und SUE.

Slava!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg