Noul Reich -VII-. Clownii

La două luni după începerea războiului din Ucraina, rubla rusească s-a apreciat puternic față de euro, recuperînd devalorizarea inițială și ajungînd la maximul ultimilor doi ani.

Nici nu e de mirare, în condițiile în care Bruxellesul a aprobat plata gazului rusesc în ruble, astfel încît să nu se încalce sancțiunile impuse de Comisia Europeană Moscovei (sic!), iar Austria și Germania au anunțat că nu pot renunța la gazul rusesc și prin urmare vor îndeplini cererile lui Putin.

L-au sancționat Ursula și Lagarde pe Putin de au ajuns să rîdă o lume întreagă de ele.

Așa îți dai seama pe mîna a ce clowni jenanți a intrat un continent întreg!

Nu au cunoștințe minime de economie, de politică, de diplomație, de energie, de nimic-nimic, ei au doar cunoștințe de propagandă și alea mai degrabă grosiere, pentru o comunicare cusută cu ață albă, făcută în tușe foarte groase, pentru proști.

O mai ține cineva minte pe Guseth, prietena lui Macovei? Se voia a fi ditai ministru al Justiției dar ea nu știa cu separația puterilor în stat.

Ăștia sînt soroșiștii, globaliștii care ne conduc azi destinele.

La noi, o țară întreagă rîde cu gura pînă la urechi de personaje tragic-comice precum Bulai, Dănileț, toată gașca de useriști hapciuparlii și falanga din PNL croită după chipul și asemănarea lor: Cîțu, Turcan șamd.

Doar că unii ca ăștia sau chiar mai rău decît ei stau cocoțați în turnul de fildeș la Bruxelles și grohăie directive, pe care noi ar trebui să le urmăm.

Prin eșecurile majore, fundamentale, pe care le-a înregistrat Comisia Europeană condusă de Ursula von der Șpilhohez și Maria Timmerminsk, Uniunea Europeană arată cît se poate de evident că nu are capacitatea de a sancționa factorul executiv în caz de nepricepere, mai rău, de rea-credință.

Nu este deci o organizație democratică (puterea poporului) ci una eminamente birocratică, în care centrul conduce samavolnic, prin directive unilaterale.

Mai mult decît atît, își exhibă urîtul caracter dictatorial, prin o cenzură, o propagandă și un cult al personalității la care unii lideri autoritari infami au putut doar să viseze.

Dacă nu se scutură de gunoiul birocratic, ticălos și ne-democratic de la Bruxelles, țările care fac acum parte din blocul comunitar vor sfîrși în șanțul istoriei, conduse cu vuvuzele și confeti de niște clowni iresponsabili și criminali.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg