moartea ursula

Noul Reich -XI-. Evul Mediu digitalizat

moartea ursula

Preambul:
“Pactul verde european își propune să decupleze creșterea economică de utilizarea resurselor și să asigure faptul că toate regiunile și toți cetățenii Uniunii participă la o tranziție justă din punct de vedere social către un sistem economic durabil, astfel încât nicio persoană și niciun loc să nu fie lăsate în urmă.

Pactul va contribui la obiectivul de a construi o economie în serviciul cetățenilor, consolidând economia socială de piață a Uniunii.”, arată Comisia Europeană.

Alfel spus, o economie în serviciul cetățenilor prin înrobirea și asuprirea lor.

Deși vice-președintele Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans, a declarat în 2022 că Pactul verde european (Green Deal) va fi pus între paranteze, cît timp Uniunea Europeană nu își rezolvă grava criză energetică prin care trece, după ”sancțiunile” impuse Federației Ruse, dar care în fapt îi pedepsesc doar pe europenii de rînd, iată că executivul de la Bruxelles își vede nestingherit de implementarea fascismului verde.

În timp ce în Europa se vorbește de raționalizări în privința alimentelor și de blackout-uri energetice, factorii de decizie ai Uniunii Europene merg înainte cu implementarea Green Deal, în condițiile în care chiar Pactul verde, certificatele de carbon și pretențiile demente și nerealiste ale Bruxellesului vizând așa-zisa liberalizare a pieței de energie în țările blocului comunitar au făcut să explodeze prețul energiei, chiar înainte de declanșarea războiului din Ucraina.

Uniunea Europeană intenționează să introducă, în cadrul Pactului verde european, obligația entităților economice de a realiza, dincolo de raportările financiare, raportări privind durabilitatea activității.

Aceste raportări au fost inițial numite ”nefinanciare”, dar, pentru a se înlătura confuziile și dat fiind impactul în creștere asupra profitabilității, denumirea a fost schimbată în raportări privind durabilitatea.

Criteriile de durabilitate cuprind aspecte de mediu, sociale și de guvernanță corporativă favorabilă incluziunii. Este vorba de fapt despre o amprentă de carbon ce se vrea a fi introdusă pentru toți operatorii economici.

Și demența nu se oprește aici, persoanele fizice și gospodăriile vin la rînd, în condițiile în care Bruxellesul susține sus și tare că ”a trecut epoca în care cei ce poluează nu plătesc”.

Prin urmare, se pregătește cu pași rapizi introducerea amprentei de carbon pentru gospodării și persoanele fizice.

Deși Comisia Europeană a stabilit că gazele naturale sînt energie verde, alături de energia nucleară, începînd cu 1 ianuarie 2027 posesorii de centrale de apartament vor trebui sa plătească o taxă pe metrul cub de gaz consumat.

Nimic altceva decît fumăritul și coșăritul Mileniului III, pentru iobagii digitalizați, impuse de noua clasă conducătoare globalistă, care, deși clamează progresismul, nu este cu nimic mai prejos decît baronii și conții exploatatori de iobagi ai Evului Întunecat.

Astfel, în numele Green Deal, Bruxellesul vrea să interzică europenilor mașinile ieftine, pe benzină și motorină.

Mai nou și centralele de apartament și chiar casele și apartamentele în întregimea lor au fost luate la ochi, daca nu sînt ”verzi” și ”eficiente energetic”.

Și ne vor interzice și carnea, culturile agricole și orice alte idei le vor mai veni, totul în numele propagandei de mediu, pentru că, nu-i așa, știu boierii de la Bruxelles ce e mai bine pentru sute de milioane de oameni și își impun ca atare ideile cu forța.

Sînt atacate nevoile cele mai de bază ale omului, care nu își mai poate permite să și le satisfacă, fără să plătească biruri samavolnice către castelele de la Bruxelles, pentru a le finanța războaiele nedrepte, ce nu au nici o legătură cu bunăstarea și interesele populației.

Exact ca în Evul Mediu!

Slava Ucraina…

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg