ursula si macron

Noul Reich -XII-. Suprimarea drepturilor cetățenești

ursula si macron

În ciuda unei campanii furibunde și puternic finanțate, doar 18% dintre berlinezi au votat pentru ca orașul lor să fie supus ”reformelor” astfel ca pînă în 2030 să de vină ”neutru” din punct de vedere climatic.

Iar 90% dintre parizieni au votat, în cadrul unui referendum, pentru interzicerea trotinetelor electrice închiriate.

Între timp, PNRR-urile din mai multe țări europene, printre care și România, se transformă în eșecuri la fel de răsunătoare ca și ”sancțiunile” impuse Federației Ruse de Comisia Europeană.

Bruxellesul acuză mai multe guverne naționale că rezistă ”reformelor” de care sînt condiționate alocările de fonduri din programul Next Generation EU, mai exact că nu vor să implementeze prevederile cuprinse în Green Deal.

Rezistența la aceste ”reforme” pe care Comisia Europeană vrea să le introducă forțat nu este însă doar de dorit, este obligatorie, în condițiile în care ele vin cu măsuri anti-sociale, cu sărăcirea puternică a populațiilor, cu distrugerea economiilor prin ”înverzire”, în condițiile în care se cere decuplarea de consumul de resurse naturale, deci moartea producției industriale și a agriculturii deopotrivă.

Și nu în ultimul rînd, Green Dealul Comisiei Europene trebuie respins categoric pentru că vine cu suprimarea celor mai elementare drepturi ale omului, chiar a libertății individuale, prin orașele de 15 minute.

Între timp, tot mai multe țări din UE sînt cuprinse de proteste violente, de greve nemaiîntîlnite de zeci de ani, de haos și de anarhie.

Avînd în vedere ce se întîmplă de două săptămîni în Franța, dacă Uniunea Europeană ar fi fost o democrație, nu doar Macron trebuia să își dea demisia.

Întreaga Comisie Europeană ar fi trebuit să își strîngă catrafusele și să se ducă învîrtindu-se unde a înțărcat-o Klaus pe Ursula (unde a înțărcat mutul iapa).

Pentru că francezii cotonogiți de poliție, ale căror drepturi civile sînt brutal încălcate de un regim autoritarist și nedemocratic, sînt și cetățeni europeni, conform propagandei Bruxellesului.

Și nimeni de la Bruxelles nu le apără interesele, din contră, Macron este saltimbancul birocraților globaliști ai Comisiei Europene.

Sau francezii, germanii, olandezii, românii și alții sînt numiți europeni doar cînd sînt subiect pentru experimentele demente ale Comisiei?

Cînd vine vorba de drepturile lor, nu mai sînt europeni?

Curente extremiste au fost întotdeauna în societăți, dar pe margine. Cînd extremiștii au preluat puterea și au deținut controlul comunicării oficiale, au murit milioane, zeci de milioane de oameni, au avut loc războaie mondiale, pogromuri, holocausturi.

Lucrul ăsta se întîmplă azi, extremiștii sînt la putere, atît la Bruxelles, cît și la Washington, iar ”televiziunile de știri” le difuzează în permanență demența.

Așa se poate explica și ce se întîmplă în Ucraina și de ce, deși a trecut deja un an de zile, conflictul nu se apropie de sfîrșit.

Criminalii care conduc astăzi Uniunea Europeană nu se împiedică de adevăr și de drepturile omului nici atunci cînd e vorba de oamenii care trăiesc în țările UE, cu atît mai puțin e de așteptat să o facă în alte spețe.

cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg