Rebeliunea neo – liberală -VII-. Falimentul democrației

Preambul:
”Klaus Iohannis a reprezentat pentru PNL exact acea bornă care l-a călăuzit și l-a ajutat să ajungă la guvernare.” – Rareș Bogdan.

Ruj a scăpat sîmbătă seară porumbelul pe gură:

”Pe lângă asta, gândiți-vă că Orban a dus partidul la câștigarea alegerilor europarlamentare dar aducându-l pe Rareș Bogdan o vedetă TV cu credibilitate cap de listă și dacă nu ne lipeam de referendumul pe justiție, noi luam 22%.”

Dincolo de faptul că Zapciul Culaie se amestecă fățiș, dacă mai avea cineva vreun dubiu, în viața politică, lucru interzis de Constituție, deci ar trebui declanșate imediat procedurile de suspendare, Ruj confirmă că PNL nu a cîștigat pe bune nici un fel de alegeri.

PNL a făcut doar manipulări, șmenozeli și fraude, nu are nici un fel de reprezentativitate și nici un drept să conducă România.

Toate oile peneliste sînt de fapt niște impostori și niște trădători de țară, uneltele Stăpînirii străine, în frunte cu Ciobanul Culaie de la Sighii, care le păstorește.

Iar capacul urît mirositor, pe nume Vasile Pușcăriașu, pe care l-a pus Zapciul Culaie peste PNL și peste țară, reprezintă apogeul forței mafiei ardelene din grupul securist de la Cluj, care a ajuns să taie și să spînzure în România, cu sprijinul UE și al Germaniei, fără ca nimeni să se poată opune.

Singurii care mai cîrîie sînt cei de la USR PLUS, pentru că îl au pe Macron în spate.

Și cei de la AUR, sprijiniți de o facțiune a serviciilor secrete române.

România Zapciului Culaie esta țara în care a ajuns un țărănoi cu bolboroci ca Ruj, cu moralitatea sa înaltă, de speculant de parfumuri contrafăcute, să împartă posturi de miniștri, să vorbească în numele țării și să o reprezinte.

Cei ce așteaptă un minim de decență și de compasiune de la personaje grotești precum Zapciul Culaie, Vasile Pușcăriașu, Rujatul sau Șică Mandolină pot să aștepte mult și bine.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg