Rebeliunea neo – liberală -IV-. Unioniștii globalizării

unionistii-globalizarii

Nici nu a început oficial campania electorală și au dat deja băieții drumul la diversiuni, că doar se apropie alegerile și Stăpînirea străină vrea să îl țină în continuare argat pe Cioloș: să te tot ții, pînă în decembrie, mitinguri, primăveri, euro-maidane și alte ieșiri în stradă, cu violențe și victime!

Așa că în weekendul care tocmai a trecut ițiră ”unioniștii” capul în lume, peste noapte!

Pînă să se implice Băsescu în problemă, îi durea fix în fund pe românii de dincoace și dincolo de Prut în legătură cu chestiunea unionistă. Dar, în ultimii ani, de cînd SUA și UE își manifestă vădit interesele pentru spațiul Republicii Moldova, nu mai pot să doarmă românii neuniți.

Cum s-a reaprins, ca la un ordin, flacăra unionistă, vie și puternică, cel puțin în rîndul unor ong-uri finanțate cu fonduri externe! Am spus ordin? Cum se face că ne unesc pe noi, românii, exact ăia care urlă cel mai tare pentru globalizare și împotriva statelor naționale!

Asistăm, de fapt, la o nouă provocare la adresa Rusiei, din partea lacheilor turbați ai globalizării de la București! Stăpînirea străină împușcă (scuzați!), astfel, mai mulți iepuri deodată, pregătind terenul pentru diversiunile cu care ne-a obișnuit deja, cu ocazia mascaradelor electorale din ultimii ani.

După cum se știe, pentru a-și păstra lacheii la conducerea României, SUA și UE au instrumentat spectacolele de sunet și lumini cu două milioane de voturi furate la referendumul din 2012, cu imposibilitatea de a se vota în diaspora, cu Colectiv. Acum e pe bază de unioniști.

Și, de ce nu, o nouă Piață a Universității, un nou Euromaidan, noi turbulențe sociale, care să ajute la manipularea alegerilor și la distragerea atenției de la adevăratele probleme cu care se confruntă România, de la jaful de proporții colosale la care a fost supusă țara în ultimii ani de către marile imperii, de la sărăcia neagră în care își trăiesc viața majoritatea românilor.

Aveți deci grijă pe unde vă petreceți Halloweenul și, în general, pe la ce adunări, evenimente și manifestări publice participați: Iohannis trebuie să își pună iar ”guvernul lui” și s-a văzut deja că nu se dă în lături de la nici o ticăloșie, ca să își atingă scopul!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg