maxresdefault

Toleranța la ipocrizie și dublu – standard -VII-. S-ar miza și nu prea…

maxresdefault

Bomboana pe coliva clasei politice, a presei, a opiniei publice, a societății românești în general e că suporterii Ucrainei au început să strige: Ia uite, ce naziști sînt eroii ucraineni!

Noi tot îi susținem pînă la moarte, strîngem din cur și sîntem solidari ca și pînă acum, că încă nu am primit voie de afară să nu mai fim, dar ce naziști sînt ăștia!

Și criminalul de Putin a zis exact asta, dar ăla e un criminal și ucrainenii sînt niște eroi, ce mai contează acum că sînt și niște naziști, dar măcar să fie și ei un pic mai puțin.

Au început chiar și apelurile patetice: dragii noștri ucraineni, vă rugăm, fiți mai puțin naziști… noi tot vă iubim și sîntem solidari, dar începeți să îi dați dreptate lui Putin prin comportamentul vostru nazist.

Vă roagă Radu Tudor mult de tot, pretty pretty pretty pleeeeeaaseee, fiți și voi un pic, un picuț, o fărîmă, un tîrț, un flingher, doar jumătate de unghie mai puțin naziști!

Sau fiți tot așa de naziști, dar nu mai fiți cu noi, că nu ne place. Nouă ne place nazismul, că sîntem anti-comuniști, normal, dar nu ne place cînd se aplică pe noi.

Cînd ”televiziunile de știri” din România au întors armele și vaccinarea anticarcalac nu a mai fost pomadă magică ci din contră, serul inutil cu multe și foarte periculoase efecte adverse, creier-de-găină-Sarmiza a scăpat pitpalacul pe gură: ”Eu de unde era să știu, că nu sînt expertă?! Eu doar i-am ascultat pe experți…”.

Și pe urmă și-a reînceput neper-turbată ”analizele” despre orice, de la sarmale la vaccin și tehnică militară.

Probabil că urmează o ”scuză” similară și despre Ucraina: Noi de unde era să știm?!

Și o să îl vedem pe Gâdea cum o să îi înfiereze cu limba-i oțelită pe criminalii ucraineni.

E nevoie doar de un semn.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Toleranța la ipocrizie și dublu – standard -VII-. S-ar miza și nu prea…

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg