je suis dughin

Toleranța la ipocrizie și dublu – standard -VI-. JE SUIS DUGHIN!

je suis dughin
 

Nici unul din deontologii, din politrucii, din profesorii universitari, din jurnalijdii, din analijdii, din radu tudorii, din gîzii, din păcurăresele, din cimpanzeii curioși din mass media și opinia publică românească nu a fost văzut să iasă public și să deplîngă uciderea copilului lui Dughin.

Sau România și NATO susțin crimele oribile și atentatele teroriste?

Oricine ar fi Dughin, uciderea lui sau a membrilor familiei sale nu are nici o justificare, nu poate fi explicată altfel ca un demers dement, criminal și terorist, ce nu are absolut nici o legătură cu o lume liberă, democratică și care măcar clamează că respectă niște minime valori ce țin de drepturile omului.

Să vii în România și să spui că Dughin sau rușii au omorît-o pe Daria ține de propaganda nazistă dementă care a depășit orice închipuire și orice priză la publicul cu un minim bun-simț.

Imperiul globalist a trecut la crime în văzul lumii împotriva susținătorilor idealurilor naționale și a celor care se opun noii ordini mondiale care vrea să reseteze ființa umană într-o furnică lucrătoare.

Mass media și factorul politic din România, ca și o parte din opinia publică, preferă să bage în continuare capul în pămînt ca niște struți cretini, preferînd să opteze pentru varianta de siguranță în care spun că Daria Dughina a fost omorîtă de tatăl său, care prin natura teoriilor sale și a activității sale ideologice a expus-o nepermis de mult.

Spre deosebire de toți colaboraționiștii ipocriți din România, care preferă să cauționeze cel mai dement terorism de stat, pe cel ucrainean, de teamă că și-ar putea pierde vreun privilegiu.

Și cu cît tac mai mulți, cu cît mai mulți nevolnici și trădători susțin aceste crime, cu atît ele vor deveni mai dese.

Societatea românească, societatea occidentală, europeană, care aderă ”la valorile capitalismului liberal nord-atlantic”, par a fi paralizate într-o adormire extrem de gravă a moralei și a simțului dreptății, egalității și fraternității.

Sînt foarte sensibile la toate disputele inutile și utopice născute de corectitudinea politică, dar rămîn complet insensibile la faptul că au ajuns să fie în aceeași tabără cu terorismul de stat și cu cele mai oribile crime.

JE SUIS DUGHIN!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg