Generalul Iarnă a refuzat să intre în UNPR -III-

izmana

Herr Präsident Generaldirektor Generalfeldmarschall Führer Iohannis!

Acum, că ne faceți imensa bucurie de a avea destinele luminate de un Neamț, vă raportez cu toată solicitudinea și disponibilitatea de a colabora pentru binele și propășirea țărișoarei noastre, România, că ticălosul de general Iarnă continuă să miște în front!

Scuzați, bitte, prima frază, care mi-a ieșit cam lungă, dar sînt convins că ihre berater, consilierii dumneavoastră, pe care cu atîta abilitate și inteligență ați știut să vi-i alegeți, vă vor desluși înțelesul ei în cele mai nepătrunse taine.

Cum ziceam, deși ne-am angajat la ultimele alegeri, iată, cu toții, neabătut, pe gloriosul drum al europenismului și al civilizației occidentale, chezășie de nestrămutat pentru viitorul luminos al țării noastre, trădătorul de general Iarnă se dovedește a fi un comunist care face tot posibilul să ne împiedice a ne lua țara înapoi!

A umplut țara de cod roșu, trădătorul, chiar acum, cînd comunismul tocmai ce a fost învins de tinerii frumoși și liberi, mîndrele vlăstare ale poporului nostru.

În ciuda eforturilor noastre neprecupețite, continuă, iată, să ningă viscolit și tot mai multe județe sînt acum cucerite de codul roșu, ca urmare a invadării lor de către armatele comunistului de Iarnă!

Apelăm, așadar, în ultimă instanță, la dumneavoastră, fiind convinși că autoritatea de Neamț și spiritul teuton, serios și echilibrat, după care am tînjit în ultimii 25 de ani să vină și să ne pună țara la punkt, îl vor sili pe Iarnă să se retragă speriat și debusolat.

Un cuvînt este de ajuns să spună, la semnul vostru, prietena dumneavoastră apropiată, doamna Angelica a lu’ Merkel, fie numele ei lăudat, și toți comuniștii, în frunte cu Iarnă, vor tremura îngroziți și se vor topi, kaput!, în cizme!

Avem încă proaspăt în memorie felul în care s-a retras din cursa pentru Președinte nevolnicul ăla de Ponta, chiar înainte de a fi numărate toate voturile, doar pentru că Forța este cu dumneavostră și cu puternicul vostru destin de Neamț.

Nu va mai fi nevoie, sîntem siguri, ca Diaspora, în care avem noi încredere totală, să facă revoluție pe Facebook și să posteze poze compromițătoare cu mormanii de zăpadă.

Nici măcar nu va trebui să vă obosiți și să spuneți ceva, avem toată convingerea că o simplă privire a dumneavostră, nemțească, hotărîtă și severă, îl va face pe Iarnă să fugă îngrozit la aliații lui ruși.

Așa vor putea să vadă prietenii și stăpînii noștri americani, precum și toată lumea, cum funcționează netulburate în România Statul de drept și Justiția independentă, cum nimic nu stă în calea angajamentului nostru hotărît pentru respectarea tuturor valorilor vestice ale neo-liberalismului și democrației capitaliste.

Vă mulțumesc că existați, domnule Neamț, în numele subordonaților mei și cred ca vorbesc în asentimentul lor și al întregului popor cînd spun că de acum încolo nu mai avem a ne teme nici o clipă că trădătorul de general Iarnă ne va mai face vreo supărare!

În încheiere, vă doresc un sincer și din inimă

Heil Iohannis!

și semnez pentru istorie:

Gaby Oprea, vicepremier, boss de Ilfov.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg