Trăim decenii de isterii mărețe -III-. Micul Klaus

klauss

– adaptare liberă după capitolul ”Micul Hans” din volumul ”Nevroza la copil” al Operelor lui Sigmund Freud –

Micul Klaus este un băiețel de 50 și ceva de anișori, excepțional de atractiv și de inteligent, bun gospodar, primar de renume, exemplu de civilizație și europenism, mai ales că este și neamț, pe deasupra.

El ar dori să devină președintele României, dar, din păcate, micul Klaus suferă de o pîrdalnică de angoasă isterică, ce îl face să simtă o frică de moarte în fața oricărui dialog deschis pe care l-ar putea purta cu contra-candidații săi.

Din fericire pentru el, micul Klaus a fost tratat de Sigmund Blaga, acest Freud al mentalului colectiv românesc, unul din cei ce au inoculat, cu mare succes, în conștiința concetățenilor noștri, fobia de comuniști și de ruși.

Tratamentul hipnotic la care l-a supus Sigmund Blaga pe micul Klaus se dovedește a fi, de asemenea, unul de mare succes, din moment ce băiețelul neamț nu își mai amintește nimic din grozăviile înfăptuite între 2008 și 2012 de regimul criminal PD-L.

După cum se știe, angoasele isterice de tipul celeia de care a suferit micul Klaus apar cu precădere la băiețeii fixați anal, așa că marele terapeut Blaga a apelat, pentru vindecare, la ajutorul unor specialiști de renume mondial ai linsului în cur, precum Cosmin Prelipceanu și Emil Hurezeanu.

Iar rezultatele terapiei sînt cu atît mai reușite cu cît micul Klaus se bucură, iată, de suportul atîtor mii de lobotomizați din România, care ar fi în stare să îl voteze Președinte doar ca să scape băiatul de angoasă.

Tot răul spre bine, se poate spune, căci numai un angoasat vindecat, precum micul Klaus, ar putea să domnească relaxat, sub atenta supraveghere a terapeutului Blaga, peste nevroza totală ce domină România, fără ca măcar să clipească în fața jafului generalizat, din interior și din exterior, la care este supusă țara.

2 thoughts on “Trăim decenii de isterii mărețe -III-. Micul Klaus

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg