boris johnson globalizarea

Mai ușor cu globalizarea pe scări! -III-

boris johnson globalizarea

Deși a fost făcut cu ajutorul lor, se poate vedea acum clar cum BREXIT-ul nu a avut și nu are ca scop interesele englezilor de rînd, din contră, face parte tot din mașinațiunile marii finanțe internaționale globaliste.

S-au folosit de clownul de Boris Johnson doar ca să scoată cartofii fierbinți din foc cu mîna lui, după care l-au aruncat la fel ca pe un șervețel folosit, cu care te ștergi la cur, pentru a-l înlocui foarte probabil cu un Barack Obama indian, mult mai prezent decît Johnson la toate summiturile “verzi” și care e toată ziua cu tranziția climaterică a economiei în gură.

Un sclav mult mai docil al globaliștilor decît Johnson, care la bază e un conservator și își merită acum pe deplin soarta, pentru că a făcut pact cu Diavolul.

Cam la fel a pățit și Merkel, a fost înlocuită de Ursula von der Flit pentru că nu era destul de “progresistă”, asta după ce a trădat ani la rînd interesele nemților și pe ale celorlalți europeni, pentru ca apoi să fie lăsată la vatră ca un cîine bătrîn și orb.

Numai un glonț în cap nu i-au tras globaliștii lui Merkel, dar nu a fost departe și au existat premise de acuze că ar fi fost prea apropiată de Putin.

Dacă Johnson și Merkel pot păți așa ceva, mai poate crede cineva întreg la minte că paiațele care conduc România sînt alese în urma votului popular?

Mai ales că nici paiațele din Franța și Germania nu se simt prea bine, par a fi destul de aproape să împărtășească soarta lui Boris Johnson, probabil din cauza faptului că nu au reușit să îl învingă pe Putin.

Din contră, se poate spune, Putin și Rusia sînt azi pe cai mari tocmai din cauza unor paiațe occidentale inepte.

Iar Iohannis, Ciucă, Cîțu, Orban, Ciolacu, Cioloș, Băsescu și toți ceilalți care “europenizează”, “digitalizează”, “modernizează”, “reformează” și “securizează” de aproape 20 de ani România o fac călcînd pe grumazul a milioane de săraci, în fapt, pun în aplicare fără să clipească măcar planurile imperiului globalist de a spolia, jefui și exploata pînă la dispariție România și pe români.

Astfel, în timp ce românilor li se taie apa potabilă și li se usucă recoltele, statul român vinde apa pentru irigații vecinilor.

În timp ce depozitele de gaze ale României sînt goale, statul român vinde gaze naturale ieftine în UE.

Și în timp ce românii mănîncă plastic și e-uri cancerigene în loc de produse alimentare, statul român vinde recoltele și produsele agricole naturale în afara țării.

Mai poate fi ăsta numit un stat național? De ce să mai plătești impozite, mai corect ar fi să fim noi plătiți, cei care încă ne încăpățînăm să trăim pe aici.

Trist e că România nu duce deloc lipsă de trădători, din păcate, se pare că abundă cei care și-ar băga semenii în găleată doar pentru interesele lor egoiste.

Și mai trist e că unei mari părți dintre români le place asta și aplaudă cu frenezie tot ce li se întîmplă.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg