iluzia schimbarilor climatice

Realitatea de după oglindă -XV-. Iluzia schimbărilor climatice

iluzia schimbarilor climatice

Nu este nici o ”cupolă de foc”!

2022 este o vară normală, poate cu niște temperaturi mai crescute, poate nu. Manipularea datelor nu este fizică cuantică, au manipulat ei date cînd a venit vorba de moartea unor oameni, darmite niște biete grade Celsius.

Schimbarea climatică poate că are loc, dar în nici un caz în ritm accelerat și cu consecințele tragice care sînt prezentate de mass media aservite.

Veri toride au existat în România și în secolul trecut și mai demult. Seceta a fost eradicată de cei care au gospodărit țara asta înainte de 1990, cînd lucrurile nu erau lăsate ca azi în voia sorții.

Recolta este praf acum din cauza distrugerii sistemelor de irigații. Tocmai în contextul presupuselor modificări climatice, distrugerea irigațiilor este un atentat și mai mare la adresa economiei naționale.

Pentru cine nu știe, sudul Olteniei a fost și înainte deșert. Comuniștii au băgat terenurile din zona Dăbuleni în circuitul agricol, în urma unui împrumut luat de la Banca Mondială, cu care au tras apă din Dunăre și au făcut irigații.

În mod similar, numeroase alte ogoare și localități au beneficiat de vastul sistem de amenajări hidrologice, lacuri de acumulare, canale și sisteme de irigații pus la cale de regimul de dinainte de 1990, care ulterior a dispărut, s-a ales praful, din neglijență și hoție.

Românii și-au tăiat pădurile, și-au distrus rîurile de munte cu micro-hidrocentrale care le-au secat, și-au sufocat natura cu munți de peturi și gunoaie, au lăsat agricultura de izbeliște, la voia naturii, iar acum marșează îndobitociți la mizeriile care li se oferă de corifeii schimbării climatice.

Vă mirați de ce face deja de ceva vreme zilnic Gâdea emisiuni cu catastrofa climaterică? E simplu: De la grîul spelta, domnul profesor Varanul a trecut deja la greierii eco.

Să nu vă mirați dacă îl vedeți mîine-poimîine la Gâdea pe Mencinicopschi ronțăind un greiere.

România nu este sub ”o cupolă de foc”.

România este sub o cupolă de ticăloșie criminală, de hoție inconștientă și de propagandă nenorocită a unora care vor să ne bage greieri pane pe gît.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg