Mutu-i mut, dar mai e și retardat! -IV-. Justiție cu slană și ceapă

Nemulțumit de încercările timide ale coaliției care deține majoritatea în Parlament, privind demantelarea mafiei magistraților și a securiștilor ce a pus stăpînire ca o caracatiță pe România, cu sprijinul direct și fără perdea al forțelor din afara țării, zapciul Stăpînirii străine, ciobanul Culaie de la Sibiu, tot încearcă să își justifice acțiunile nedemocratice, ilegale și anti-constituționale prin așa-zise consultări cu societatea civilă.

În acest scop, el s-a întîlnit cu Asociația Culturală Diogene, LGBTeam, Pieces of Heaven și Yacht Club Timișoara să ”discute despre statul de drept și justiția independentă”.

Bă Culaie, consultă, bă, societatea civilă, dar mai bea și apă!

Societatea civilă a fost consultată, în totalitatea ei, cu ocazia alegerilor parlamentare de la finele lui 2016.

Răspunsul a fost covîrșitor și fără echivoc: peste 50% dintre români au votat coaliția PSD + ALDE, adică pe cei care vor sa implementeze măsurile împotriva cărora tragi tu cu dinții să nu se aplice.

Între timp însă, de la alegeri și pînă acum, Culaie și-a respectat doar propria agendă, scrisă de Stăpînirea străină cu litere mari și groase, de tipar, ca să o poată citi ciobanul:

1.Nerecunoașterea rezultatului alegerilor de la finele lui 2016 și continua instigare, de atunci și pînă acum, la război civil.

2.Subminarea economiei naționale, prin forțarea celorlalte instituții ale Statului să aloce sume uriașe pentru cumpărarea de armament.

3.Întărirea, prin orice mijloace, inclusiv în afara cadrului legal și constituțional, a forței și influenței DNA și a conducerii acesteia, în condițiile în care acțiunile Direcției din ultimii ani au plasat-o fără echivoc pe poziția unei poliții politice cu caracter securist și mafiot.

Adică cel puțin trei motive pentru care Culaie ar putea fi judecat sumar pentru trădare de țară și condamnat pe viață la o dietă vegetariană, pe bază de varză, morcovi și broccoli, ceea ce, pentru un devorator de Justiție cu slănină ca el, ar reprezenta o binemeritată pedeapsă.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg