Un popor din ce în ce mai necorespunzător pentru un Președinte atît de neamț! -IV-

România nu ar scăpa de cheltuieli militare nici dacă ar veni în vizită de stat președintele bulgar.

Se știe că zapciul Culaie Iohannis e mînă largă, rachete, avioane, elicoptere, cumpără plăvanul de toate, de la americani, de la francezi, nu contează.

De la bulgar, niște borcane de gogonele cu rază medie de acțiune, să pună lîngă slănină, și tot cumpără.

Așa că Invectiva.ro face un apel disperat către cei din jurul zapciului Culaie Iohannis!

Băi fraților, țineți-l pe groful ăla anacronic închis în sala de mese de la Cotroceni, îndopați-l cu slănină afumată, adormiți-i cumva simțirile nesimțite, că plăvanul, cum primește în vizită un șef de stat străin, cum mai cumpără niște armament!

Și nu cumpăra armele din banii mamei lui din Germania, nici din meditații, nici nu a tăiat mînecile de la rochiile nevesti-sii, ca să facă economii pentru fondurile de înarmare!

Nu, risipește sume uriașe din banii noștri, ai tuturor. Bani care, în loc să se ducă la Sănătate, la Învățămînt, pentru creșterea copiilor, pentru pensii, la ajutoarele sociale, în investiții, în autostrăzi sau oriunde este nevoie de ei, se pierd în vînt, ca să finanțeze argumentele pentru un nou mandat al zapciului străinilor la conducerea României.

În ritmul ăsta, nu mai facem față, nu mai poate economia să producă, cîți bani are nevoie Culaie să cheltuiască pe armament, ca să mulțumească Stăpînirea străină!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Un popor din ce în ce mai necorespunzător pentru un Președinte atît de neamț! -IV-

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg