”Maidanezii”, o diversiune oribilă -IV-

vinovatul national

Viața în România ultimilor ani a devenit un adevărat calvar, atît pentru oameni, cît și pentru animale, iar pentru acest lucru de vină sînt numai ticăloșii ăia de cîini, fie că sînt maidanezi, de stînă sau de orice fel.

Se știe deja că ucigașii de cîini ai ciobanilor omoară pe bandă rulantă prepelițe, potîrnichi, iepuri, vulpi, căprioare, mistreți, lupi și urși, văduvind pădurile patriei de comorile lor cinegenice și lăsîndu-i pe bravii noștri vînători fără obiectul nobilei lor preocupări – omorîrea unor animale fără apărare doar pentru propria distracție.

Mai nou însă nici repopularea pădurilor cu zimbri nu poate fi făcută, din moment ce haite turbate de cîini sălbăticiți atacă și sfîșie maiestuoasele animale.

Mai mult decît atît: javrele alea de cîini nu doar că omoară zimbrii noștri, dar fac și focul în rezervațiile naturale, ca să îi pună la proțap și lasă mizerie în urma lor, nemaiobosindu-se să strîngă resturile rămase de la picnic.

La cît sînt de feroce și de veroase, probabil că tot haitele de cîini maidanezi sînt de vină și pentru dispariția dinozaurului pitic de la Cluj. România s-ar fi putut mîndri și acum cu o asemenea minune, dar bietele reptile nu au avut nici o șansă, în fața atacului furibund al nemernicilor de maidanezi.

Prea și-au luat-o maidanezii ăștia în cap, în ultima vreme! Bucureștiul, de exemplu, este acoperit de mormane de zăpadă murdară, rămasă de la ultima ninsoare, pentru că anti-socialii de cîini maidanezi au refuzat să iasă să dea la lopată, să strîngă și că care sloiurile cu roaba.

În plus, fel de fel de cîini maidanezi au venit de la țară, să se angajeze în corporații și să sufoce Capitala cu nesimțirea și meltenismul lor.

Tot ei, maidanezii, ca niște trădători de țară ce se află, vor să privatizeze, adică să vîndă pe doi bani, termocentralele de la Turceni și Rovinari, cele mai mari din Europa, ca să își asigure un trai liniștit și să mulțumească hienele străine care conduc România.

Chiar nu mai este de trăit în biata noastră țărișoară, din cauza acestor criminali cu sînge rece, care sînt cîinii maidanezi, niște profitori, speculanți, exploatatori și jefuitori ai patrimoniului național, care pescuiesc în ape tulburi și sug, ca niște căpușe nesătule, averea și sîngele poporului nostru!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg