Băncescu, un tulburat psihic delirant

rzvan-bncescu

Motto:

“Exagerarea este inclusiv permisă în jurnalism, deci nu are de ce să fie exclusă în privința mea, atîta timp cît sînt comunicator.” – Răzvan Băncescu, coordonator de proiect A.S.P.A.

Ultimele ieșiri publice ale lui Răzvan Băncescu, coordonatorul de proiect al A.S.P.A., fie că a fost vorba de interviuri sau conferințe de presă, s-au constituit într-un adevărat delir violent, semn că maniacul, care dăduse și pînă acum semne evidente de comportament obsesiv-compulsiv și pe care Primăria Generală a găsit de cuviință să îl pună în fruntea unui serviciu public, suferă cu adevărat de grave tulburări psihice.

Impulsurile agresive, violente, pe care maniacul le-a manifestat pînă acum în ocazii punctuale, împotriva cetățenilor Capitalei, au căpătat, o dată cu ultimele ieșiri publice ale lui Băncescu, un caracter public, oficial, atît timp cît au fost făcute din poziția de reprezentant al Primăriei Municipiului București și nimeni de la PMB nu s-a dezis pînă acum de ele.

Astfel, omul pus de Sorin Oprescu să gestioneze milioane de euro din banul public a acuzat, în repetate rînduri, asociațiile și O.N.G.-urile care luptă pentru cauza animalelor că sînt ”traficanți internaționali de cîiini” și că 90% din animalele salvate din ghiarele A.S.P.A. și adoptate în afara țării au fost folosite în bordeluri pentru zoofili sau pentru a servi drept cobai în experimente medicale.

Mai nou, Băncescu acuză aceleași asociații și O.N.G.-uri, în bloc, că derulează un program de înmulțire a cîiinilor în adăposturi private, pentru a repopula Capitala cu maidanezi.

Iar singurul scop al asociațiilor pentru apărarea drepturilor animalelor, dar și al miilor de bucureșteni, care s-au revoltat împotriva practicilor barbare, demne de Evul Mediu, ale A.S.P.A., este acela de a-l împiedica pe el, Băncescu, să își ducă maniile la bun sfîrșit, în nici un caz bunăstarea animalelor fără stăpîn!

Probe și dovezi pentru aceste acuzații este evident că Băncescu nu are, pentru că nici un schizofrenic nu a putut să își justifice vreodată logic halucinațiile.

Tulburatul psihic din fruntea A.S.P.A. nu este însă deranjat de nici o autoritate publică, nici de Spitalul de nebuni, nici de așezămîntul de bune maniere de la Bălăceanca.

Mult mai grav este însă că șeful A.S.P.A. nu este tras în nici un fel la răspundere chiar de cei care au găsit de cuviință să dea o autoritate publică pe mîna unui lunatic, în speță Primarul General și Consiliul General al Capitalei.

În aceste condiții, boala de nervi a maniacului continuă să evolueze într-o manieră galopantă, Băncescu fiind în prezent (i)responsabil de acțiuni care încalcă în mod inadmisibil drepturile cetățenilor într-un stat de drept.

Astfel, bolnavul psihic a transformat A.S.P.A într-un adevărat serviciu secret, care monitorizează mișcările activiștilor pentru drepturile animalelor, urmărește, așa cum singur afirmă, activitatea adăposturilor private pentru cîini, pe care le filmează de la înălțime, cu drone, face cercetări extinse și stabilește ”legături informale” între cei ce adoptă cîini prin interpuși.

Mai mult decît atît. Oamenii lui Băncescu urmăresc atent activitatea în mediul on-line a celor care se străduiesc să îi dea în vileag nemerniciile pe care le înfăptuiește, raportează și blochează conturi de pe rețelele de socializare.

Băncescu și șleahta sa s-au constituit într-o adevărată rețea cu caracter mafiot, care amenință și agresează cetățenii Capitalei, inclusiv cu vizite la domiciliul celor ce se opun activităților A.S.P.A.

Întrebat, în cadrul ultimului ”interviu” acordat, cum justifică acuzele pe care le aduce asociațiilor și O.N.G.-urilor care se luptă pentru drepturile, bunăstarea și viața cîinilor fără stăpîn, Băncescu a răspuns, cităm: ”exagerarea este inclusiv permisă în jurnalism, deci nu are de ce să fie exclusă în privința mea, atîta timp cît sînt comunicator”.

Iar ”jurnalista” care a primit un asemenea răspuns a continuat șarada, în loc să îi dea cu microfonul peste față pentru a-l calma și să îi explice că un director al unei autorități publice are obligația să spună doar adevărul și că trebuie, sau cel puțin ar trebui, să fie tras la răspundere atunci cînd minte cu bună știință.

Mai nou, în delirul său de maniac violent, Băncescu fantasmează că A.S.P.A. ar trebui să se ocupe de toate animalele din Capitala, adică, în afară de cîini, hingherii ar trebui să aibă dreptul să maltrateze, în stilul lor specific și deja arhi-cunoscut, inclusiv pisici, cai, lebede (!!!).

Dacă nu ar fi vorba de moartea în chinuri a zecii de mii de animale, individul este de-a dreptul de compătimit. Deși Primăria Generală i-a lăsat pînă acum mînă liberă, ca dovada a caracterului anacronic al instituțiilor publice din România, un bolnav psihic violent de teapa lui nu ar primi, într-un sanatoriu, nici măcar o plasă pentru prins fluturi, din motive evidente.

Doar o cămașă de forță.

2 thoughts on “Băncescu, un tulburat psihic delirant

  1. Primarul Oprescu avea nevoie pentru exterminarea cainilor fara stapan, de un “om al grotei”, cu ceafa groasa si mult cinism, l-a gasit in persoana lui Bancescu.
    Acum vedeti cum actioneaza Justitia Divina:
    Simbolul dacic- Lupul, isi apara rudele si cere sa se faca dreptate!

  2. Daca nu am fi o tara de lasi, ne-am constitui in parte vatamata si am da in judecata statul, pentru gravele incalcari ale legilor de protectia animalelor inclusiv Legea 60/2004 Conventia de la Strasbourg, prin care vom arata ca nu s-au implementat recomandarile care prevedeau pasii pentru combaterea fenomenului cainilor strazii prin identificare si sterilizare masiva atat la detinatori cat si a celor de pe domeniu public- concomitent.
    Asa masurile au fost neunitare, neplanificate si nepuse in aplicare la nivel de tara- responsabilizarea proprietarilor de caini nu s-a pus niciodata in discutie, pana la ultima lege.
    Exista in Jurisprudenta Europeana PREJUDICIU MORAL SI AFECTIV, iar noi ar trebui sa consemnam in corpore acest prejudiciu finalizat pentru unii prin deces.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg