Bă Doctor Mengele, dă-ți bă Moșule demisia!

ucigas de ciini

Bă Moșule, ești nasol!

Nu te-a învățat, bă, Moșule, bunicul tău ăla bengos, care le știa pe toate, că munca înnobilează?

Dă-i bă Moșule două scatoalce după ceafă atîrnătorului ăla de fi-tu și trimite-l la muncă, să facă un ban cinstit, nu să pună de cheag gros omorînd niște căței nevinovați!

Bă doctore, degeaba o frigi umanist dacă ești tovarăș de afaceri cu hapciuparliii ăia criminali de Harbuz și Băncescu.

Nu te mai da băiat de cartier, Moșule, că tac-tu a fost general la Secu și ai crescut în Primăverii, nu bătînd mingea pe maidane în picioarele goale. Sau cel mult ai făcut asta pentru diversiune.

Las-o în sînge, Moșule, cu jargonul tău de bucureștean, că nu l-ai inventat tu și nu îți aparține ca să îl mînjești folosindu-l în jocuri ieftine de imagine!

Bă Moșule, tu ai ajuns primar pentru că te-au votat bucureștenii tocmai ca să nu încapă orașul pe mîna ucigașilor de cîini băsiști. Ai mințit la modul odios, Moșule, și trebuie să pleci! Cară-te!

Cară-te, pentru că din cauza ta au ajuns să moară bucureștenii la propriu, sufocați de indignarea că orașul lor s-a transformat în adevărate Cîmpuri ale Morții!

Nu doar pentru miile de cîini omorîți ca să faci tu banul gros o să dai socoteală, Moșule, ci și pentru oamenii pe care i-ai făcut să sufere. Ai transformat instituțiile de pe lîngă Primăria Generală, pe gabori și pe magraonii de la ASPA, în adevărate organe de forță, în bîte cu care să dai în capul celor care te-au votat și îți plătesc salariul.

S-a ajuns prea departe, Moșule, ca mafioții de la ASPA să agreseze bucureștenii, să nu se teamă de nimic și să se dedea la toate mizeriile știind că le ții tu spatele.

Dacă pe proprii alegători nu ți-i respecți, dacă pe lege nu dai doi bani, dacă decența și bunul-simț nu înseamnă nimic pentru tine, teme-te, Moșule, că în viață cît bine faci, la fel primești înapoi.

Fii băiat sensibil, doctore, mai ieși și mai plîngi o dată în fața camerelor de luat vederi, dar doar atunci cînd îți vei anunța demisia!

4 thoughts on “Bă Doctor Mengele, dă-ți bă Moșule demisia!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg