Iohannis, oprește crima!

Fane Ionescu

”Ponta, oprește crima!”, au strigat anul trecut, cu disperare și lacrimi în ochi, cei care se simt agresați, violentați, abuzați în fiecare zi de barbaria fără seamăn, de crimele și de ororile la care sînt supuși cîinii, cei mai buni prieteni ai omului, de către instituțiile Statului român.

În numele afacerilor de sute de mii de euro pe care le fac unii pe spatele unor animale nevinovate, prin capturarea, omorîrea în chinuri și chiar incinerarea cadavrelor lor, rețeaua pusă la cale de partidul aflat la guvernare, PSD, în frunte cu Sorin Oprescu și Victor Ponta, nu s-a dat înapoi de la nimc: au fost încălcate legi, au fost agresați fizic oameni, a fost jucat în picioare bunul-simț, au fost batjocorite chiar valorile umane și creștine cu care acest popor își aduce aminte din cînd în cînd a se lăuda.

Toate acestea au făcut ca, în mod firesc, iubitorii de animale, dar nu numai ei, toți cei care mai au o minimă de decență și de rațiune, să se manifeste foarte vocal și activ împotriva candidatului Victor Ponta, cu ocazia alegerilor prezidențiale de anul trecut.

Valul uriaș de susținerea de care s-a bucurat Klaus Iohannis în mediul on-line a fost puternic alimentat de cei care doresc încetarea genocidului asupra cîinilor din România.

Mii de oameni, care altfel nu ar fi foarte implicați în lupta politică, i-au făcut campanie activă primarului de la Sibiu prin intermediul rețelelor de socializare, sperînd că, o dată cu alegerea lui, animalele fără stăpîn din România vor avea parte de o soartă cît de cît mai bună.

Mulți dintre ei au așteptat și încă așteaptă o luare de poziție a lui Klaus Iohannis cu privire la problema cîiinilor fără stăpîn din România și la rezolvarea civilizată, dînd dovadă de umanitate, a acestei probleme.

Chiar dacă funcția de Președinte nu îi oferă prea multe pîrghii în acest sens, s-a sperat că o luare oficială de poziție ar îndemna instituțiile Statului la mai multă reținere, când vine vorba de omorîrea, de cele mai multe ori prin răpunerea în chinuri, a zeci de mii de animale nevinovate.

Între timp, deși zilele se scurg, ușor-ușor, de la alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României, canicidul nu a fost oprit, iar mafia hingherească își desfășoară, în continuare, nestingherită, afacerile.

Fostul primar de la Sibiu nu a găsit de cuviință să răspundă speranțelor a mii de oameni privind un gram de decență din partea sa, care să fie transmisă și autorităților criminale ale Statului.

El ar fi putut să dea un semn, cît de mic, prin care să arate că valul uriaș de susținere primit de la iubitorii de animale nu a fost în zadar, iar soarta cîinilor fără stăpîn din România poate fi, măcar în al 12-lea ceas, schimbată în bine.

Un sondaj de opinie realizat anul trecut la solicitarea Vier Pfoten de către un institut independent arată că peste 60% dintre români sînt împotriva eutanasierii cîinilor fără stăpîn.

Cu toate acestea, practicile instituțiilor de Stat care se ocupă de gestionarea cîinilor comunitari, practici sub orice limită a decenței și a omeniei, continuă, arătînd încă o dată că nimeni nu dă doi bani pe ce vor cetățenii acestei țări: mafia care a acaparat România este una transpartinică, toți actorii de pe scena politică fiind uniți în cuget și în simțiri de propriul profit.

În ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, deși pînă acum a tot ciripit voios temele preferate ale Stăpînirii străine în România, legate de statul de drept, independența Justiției, finanțarea Armatei cu cît mai multe procente din PIB, șamd, el a fost complet mut cu privire la necazurile și suferința iubitorilor de animale care l-au susținut trup și suflet să ajungă Președinte.

Multe voci îl acuză deja pe fostul primar de la Sibiu că este doar o marionetă a Stăpînirii străine și că alții îi trag sforile, rolul său fiind doar acela de reprezentant al intereselor SUA și UE în România.

O luare de poziție în favoarea cîinilor fără stăpîn l-ar ajuta măcar să salveze aparențele.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Iohannis, oprește crima!

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg