Criminalilor! -III-

Criminalii care au condus România spre dezastru tot aruncă în spațiul public teoria că fake news – urile sînt de vină pentru refuzul românilor de a se vaccina.

Corect!

Dar cine lansează cele mai multe fake news? Chiar Zapciul Culaie și măscăriciul lui de casă, Vasile Pușcăriașu’.

Culaie minte fără să tresară, repetînd ca un robot stricat ce e informația falsă că vaccinul scapă țara de pandemie.

De la începutul boleșniței și pînă azi, Culaie și ceata de babuini galbeni de la PNL au mințit non-stop, au lansat pe piață neadevăruri și au manipulat grosier.

Au încercat să profite politic, economic, în toate felurile, de criza coronavirusului și nu au avut nici o reținere să declare stare de urgență, pentru a-i închide pe români în case, astfel ca să nu mai stea nimeni în cale afacerilor lor oneroase cu banul public.

Or, ei îi pot crede pe români proști și inculți, dar chiar atît de proști și de inculți nu sînt nici măcar concetățenii noștri.

Plus că și propaganda asta, e nevoie de puțină știință să o faci. Cînd un mincinos patentat dovedit caCîțu le spune oamenilor să se vaccineze, normal că ei vor face, pe bună dreptate, exact contrariul.

Cînd un retardat precum Culaie acrește o națiune cu atacuri virulente și gratuite împotriva PSD, în plină pandemie, strigînd în același timp “unitate!”, e normal ca oamenii să reacționeze negativ.

Cînd vrei cu orice chip să impui un vaccin total netransparent și care pute rău de tot, dimpreună cu corporația lacomă care îl vinde, și un certificat verde clocit de birocrații corupți de la Bruxelles, împotriva a tot ceea ce mai poate însemna democrație, drepturile omului și nu în ultimul rînd bun-simț, era de așteptat că oamenii nu vor crede în binele făcut cu forța, nici măcar de un arab isteric, ”futut în cur și ras în cap”.

Au trebuit să treacă doi ani, patru valuri de pandemie și să avem mii de morți pentru ca în România să înceapă să se pună problema în presă pentru aprobarea Arbidolului în farmacii.

Arbidolul pe care i l-au blocat, alături de ivermectină, lui Becali în vamă, antiviral ieftin și eficient provenit din spațiul ex-sovietic, tratament care ar fi evitat situația de azi.

Dar, cum am mai scris, ieftin și bun nu e bine. Trebuie neapărat vaccin american sau nemțesc, scump, ineficient și cu multe și grave reacții adverse.

Culaie și PNL sînt primii vinovați pentru miile de români morți! Ei au distribuit cele mai multe informații false.

Și pentru toți oamenii sacrificați pe altarul afacerilor criminale trebuie să plătească!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg