România a aderat la America Latină -V-. Revolta populară

Românii trebuie să înțeleagă că, pentru a-și salva țara și viețile din ghearele străinilor, ieșirea la vot nu mai este de multă vreme suficientă.

Dacă a fost vreodată.

În țările Americii Latine, distruse de dictaturile de dreapta, așa cum se încearcă acum cu România, calea politică a fost epuizată repede, ca mod de rezistență.

Se mint singuri cei care cred că susținând pe unul sau pe altul din așa-zisa clasa politică de azi se vor opune distrugerii.

Propaganda e feroce. Oamenii sînt inculți și slabi de înger. Guvernul Zapciului Culaie și majoritatea parlamentară sînt impuse artificial și samavolnic de Stăpînirea străină.

E adevărat, sînt mulți decerebrați care îi susțin sincer, dar tefeliștii sînt departe de a fi o majoritate.

Sindicatele, lucrătorii, populația ar trebui deja să iasă în stradă, să declanșeze greve, greva generală, sa blocheze activitatea economică.

Tefeliștii trebuie luați pe sus, cu fulgi cu tot. Mai există oameni de ispravă? Mai există muncitori? Mai există sindicate? Mai există popor?

Mai există cineva care să împiedice distrugerea iremediabilă a țării?

În America de Sud au fraternizat studenții cu muncitorii, intelectualii și profesorii cu oamenii neinstruiți, pentru a salva averea națională.

America de Sud avea însă deja revoluția sandinistă, pe Simon Bolivar, pe Che Guevara.

România are doar patrioți de carton, multe slugi, mulți proști și valuri-valuri de securiști.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg