Sclavii în casă ai Uniunii Europene -VII-

Domnul premier Ludovic Orban, Președinte al Partidului Național Liberal și membru în Comitetul Suprem de Apărare a Țării, a transmis un mesaj plin de căldură și recunoștință, cu ocazia aniversării a 15 ani de când patria noastră, Republica Capitalistă România (sic!), a semnat Tratatul de aderare la Uniunea Europeană.

”România împlinește astăzi 15 ani de cînd revenirea sa în marea familie a democrațiilor europene a fost consfințită, la 25 aprilie 2005, prin semnarea Tratatului de Aderare la Uniunea Europeană, iar aderarea efectivă a urmat la 1 ianuarie 2007.

A fost un moment de mare emoție pentru toți românii și de speranță într-un viitor al prosperității și securității într-o societate democratică.

Aniversăm semnarea Tratatului de Aderare la UE cu aceeași încredere în alegerea pe care românii au făcut-o și cu aceeași determinare de a ne menține busola”, se arată în mesajul fierbinte al celui care îi duce cafeaua Liderului Suprem al Țării.

”După experiența nedorită a totalitarismului, apartenența la Uniunea Europeană a antrenat transformări ireversibile în România, societatea românească fiind repusă pe principiile libertății, democrației și statului de drept.

România a dovedit în acești 15 ani că este ferm atașată valorilor europene și are încredere în viitorul proiectului european.

Este și viitorul tuturor cetățenilor europeni, de aceea susținem consolidarea Uniunii Europene, iar criza sanitară actuală provocată de pandemie ne-a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, necesitatea coeziunii, coordonării inițiativelor și solidarității.

Unitatea și sprijinul reciproc, atât în plan sanitar, cât și în plan economic și social reprezintă pentru toate statele membre și pentru întreaga Uniune o șansă dată vieții și viitorului tuturor cetățenilor europeni”, arată oda sinceră ridicată din fundul sufletului de domnul Ludovic Orban, premier-model, erou al poporului, care luptă neînfricat pentru propășirea democrației, a valorilor europene și a statului de drept în țara noastră.

Domnul premier Ludovic Orban nu a ratat ocazia să își încheie mesajul cu avînt mobilizator, chezășie a adeziunii sale sincere la visul Uniunii Europene, pentru prosperitatea veacurilor ce vor veni:

”Împreună sîntem România europeană”, se arată în finalul mesajului, semn al angajamentului ferm pe care Guvernul Orban îl ia și pe mai departe pentru prosperitatea, progresul și neatîrnarea Uniunii Europene și a tuturor oamenilor muncii care trudesc în birourile de la Bruxelles.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg