Creiere cu număr redus de cai-putere

Se spune despre bărbați că, pe cît sînt de mari și de puternice mașinile pe care le conduc, pe atît de slab dotat este organul lor sexual.

În cazul motocicliștilor, probabil că măsura lipsei de potență este dată de volumul decibelilor atins, atunci cînd își turează motoarele de-a-n proasta.

Aproape în fiecare seară, mai puțin în weekend, din clădirea de corporatiști de lîngă blocul în care stau, pleacă, după ora 10, un idiot cu o motocicletă.

După ce o turează vreo 10 minute, de scoală tot cartierul, pleacă în demaraj cu ea pînă la ieșirea din parcare, adică vreo 100 de metri, făcînd un balamuc și un praf, la ora aia, de zici că ești la raliu.

Eu sînt legat de mîini, că încerc din răsputeri să îmi mențin copiii adormiți, altfel l-aș aștepta la ieșirea din parcare, unde trebuie să încetinească serios, că e în unghi de 90 de grade, și i-aș spune, cu toată civilizația din lume:

”Să-i dau o UE lu’ mă-ta în gură, pe motocicleta asta, bă descreieratule! Respect în trafic”!

Că dacă îmi iau bîta de baseball din mașină și îl dau jos de pe trocaletă, o să zică lumea că sînt violent, extremist, intolerant și eventual și comunist și ne-european.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg