Je Suis Majoritatea Toxică!

Zapciul Culaie dă asigurări, ori-de-cîte-ori are ocazia să beșe ceva pe curul care îi ține loc de gură, că tot măscăriciul lui preferat, Șică Mandolină, va fi premierul României, indiferent ce se va întîmpla la alegerile parlamentare.

Păi și atunci de ce să mai ținem alegeri? Nemernicii ăștia, după ce că au preluat puterea prin forța și nu sînt votați de nimeni, mai vor să îi și iubim.

Culaie și ceata lui de babuini galbeni vorbesc despre prezența PSD în Parlament ca despre o majoritate toxică, ce ar trebui să dispară.

Ei, care au preluat guvernarea așa cum au preluat-o, au tupeul infinit să vorbească despre legitimitate.

Prezența PSD în Parlament este justificată de alegerile parlamentare din 2016, cînd o majoritate zdrobitoare dintre români au votat pentru independența economică a țării, dispariția poliției politice numite DNA și aruncarea la coșul de gunoi al istoriei a trădătorilor de neam și țară din așa-zisa dreaptă politică.

Dar democrație nu înseamnă ce vrea Poporul.

În colonia România, democrație înseamnă ce vrea Stăpînirea străină, prin vocea Zapciului ei Culaie, prin Mandolină, Rujatul si ceilalți trepăduși pe linie ierarhică în jos.

”Pentru dezvoltarea țării, majoritatea nocivă din Parlament trebuie schimbată”. Sau ”Alegerile trebuie să aibă loc pentru că guvernul PNL hotărăște ceva, iar majoritatea PSD din Parlament face altceva.” – cum sună astfel de mizerii de declarații, în contextul unei țări ce se vrea o democrație constituțională, în care Constituția stipulează negru pe alb că Parlamentul, ca voce a Poporului, decide, iar Guvernul execută?

”Va fi nevoie de o altă majoritate democratică și legitimă rezultată în urma alegerilor parlamentare”, țipă Zapciul, adică e nevoie de cine îi dictează lui Stăpînirea străină că trebuie să conducă țara.

Dar, dacă PSD trebuie să dispară, ce trebuie să facă milioanele de oameni care au votat cu PSD în 2016? Să dispară și ei? Să plece, să lase țara goală, ca să poată Zapciul Culaie și babuinii galbeni să jefuiască ce mai e de jefuit, în numele Stăpînirii străine?

Majoritatea populației este ”toxică” pentru regimul dement neo-liberal și se constituie într-o frînă în cale planurilor acestuia.

România este pe buza unui hău foarte adînc, un pas mai trebuie să facă pentru a cădea într-o dictatură militarizată de extremă-dreapta, pe modelul celor pritocite de SUA prin America de Sud și nu numai.

Mizarea pe actuala ”clasă politică” pentru a împiedica acest pas în neant este o mare eroare.

E timpul ca ”majoritatea toxică” să iasă din tăcere!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg