Decalogul lui Deca

Părinții din România care vor și pot să își educe copiii acasă, în sistem homeschooling, au ajuns să fie victime ale unei demente prigoane politice pe care o orchestrează (i)responsabilii din ministerul Educației.

Școala românească a ajuns un adevărat Gestapo, în care fuhrerul Iohannis și obersturmfuhrerul Deca le toarnă copiilor prin forță, cu pîlnia în cap, toate aberațiile “progresiste”, în care copiii sînt digitalizați cu forța, în dauna sănătății lor cognitive, sînt sexualizați mult prea devreme și supuși în permanență unei virulente propagande verzi, LGBT și expuși altor concepte care nu au nici o legătură cu bunăstarea lor.

Pentru cine nu știe, România este, potrivit statisticilor oficiale, țara din Uniunea Europeană cu cea mai mare pondere a abandonului școlar timpuriu, cu cei mai slabi indicatori statistici legați de calitatea actului de învățămînt, dar și de condițiile materiale de trai ale copiilor și adulților.

Țara noastră este rușinea Europei în privința procentului din PIB alocat Educației, cel mai mic de departe pe media ultimilor 20 de ani!

În acest timp, Ligia Deca și Ministerul Educației confundă în mod voit și ticălos homeschoolingul cu lipsirea copiilor de ”dreptul la educație”.

Care educație, cohortele de analfabeți cu diplome pe care îi produce anual ministerul condus de Deca? Ratații care au ajuns să ia burse și să intre la liceu cu note de 3 și 1?

Sînt atîți copii lăsați de izbeliște în România de familiile destrămate, plecate la muncă în străinătate sau doar lovite de sărăcie, care nu deranjează în nici un fel Ministerul.

În schimb deranjează părinții care nu vor să se alinieze la propaganda “progresistă” și care vor și pot să ofere copiilor lor o educație superioară celei oferite de sistemul de stat, care e la pămînt.

Vrem ”o țară ca afară”? Sau vrem asta doar cînd ne convine? Homeschoolingul este reglementat și funcționează fără probleme în țări precum Statele Unite și Marea Britanie, de la care iau politrucii noștri lumină.

Atunci de ce să aibă doar “progresiștii” și toți dezaxații toate drepturile din lume, iar cei care vor și pot să își crească pruncii frumos și curat să fie prigoniți ca niște infractori?

Refuzul statului roman fie și doar să discute despre reglementarea unui sistem de homescholling arată clar ca lumina zilei că nu interesul superior al copiilor primează pentru Iohannis, Deca și compania.

Scopul lor primar este îndoctrinarea copiilor, dresarea lor, distrugerea spiritului lor liber și transformarea lor în analfabeții de mîine, de care să profite fără griji corporațiile străine care dictează în România.

cenzura fb
cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg