Andreea Marin – afară din TVR!

andreea marin afara din TVR

În atenția doamnei Irina Radu, președinte – director general al TVR,

Dorim pe această cale să vă supunem atenției comportamentul public reprobabil la care s-a dedat realizatoarea TVR Andreea Marin, în data de 2 iulie 2016.

Astfel, cu această ocazie, în urma unui incident minor pe care l-a avut cu câinii dintr-o curte învecinată cu locuința sa, Andreea Marin a arătat tuturor că imaginea publică pe care și-a construit-o, de persoană civilizată și empatică, este tot atât de falsă ca și respectul pe care îl poartă telespectatorilor TVR.

Opinăm că limbajul suburban, atitudinea belicoasă la adresa altor cetățeni implicați în incident și chiar a vecinilor săi, precum și instigarea la ură oarbă și nejustificată împotriva animalelor, dar și comportamentul general adoptat de ”vedetă” ulterior incidentului și modul în care a interacționat cu oamenii revoltați de atitudinea sa, pe rețelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, plătită de TVR din bani publici, ce își asumă și arogă rolul de model pentru societate.

Menționăm că Andreea Marin a fost filmată în toată splendoarea persoanei sale, limbajul suburban, atitudinea violentă și instigarea la ură împotriva animalelor fiind documentate în filmul de mai jos:

De asemenea, insistăm asupra faptului că instigarea la ură și violență împotriva animalelor fără stăpân nu sunt de natură să onoreze un colaborator al TVR, care pe acestă cale aruncă anatema comportamentului și a acțiunilor sale asupra postului public de televiziune.

Solicităm, prin urmare, încetarea oricăror relații contractuale între televiziunea publică și Andreea Marin, în urma comportamentului său dezonorant și anti-social manifestat cu oacazia incidentului amintit.

Din păcate, situația câinilor fără stăpân din România este în prezent una extrem de precară, în urma politicilor eronate și inumane adoptate de autoritățile publice, precum și a corupției instituționalizate ce face ca fondurile alocate gestionării situației animalelor să fie sifonate masiv la nivel de primării.

Există numeroase dovezi, documentate în toate modurile posibile, că ”adăposturile publice” din România sunt adevărate lagăre de exterminare pentru câinii fără stăpân, care sunt tratați într-un mod oribil de primării, în cadrul procesului de ”capturare”, ”cazare” și ”eutanasiere”.

Considerăm că doar niste brute fără nicio urmă de umanitate pot rămâne impasibile în fața modului criminal în care sunt tratați câinii fără stăpân de către hingheri și ”adăposturile publice”, ba, mai mult, pot încuraja inconștient, public, aceste practici.

Prin urmare, nu dorim ca TVR să remunereze din bani publici, din banii noștri, o brută.

============================================================================================================================================================================================

ATENȚIE!
PUTEȚI SEMNA ACEASTĂ SCRISOARE DESCHISĂ AICI.

3 thoughts on “Andreea Marin – afară din TVR!

  1. andreea marin,ca nu merita sa ii scriu numele cu majuscule,e un jeg uman,diva nascocita de mass media, mizerie care a generat scandalul banilor dispăruți pe ruta Colectiv- neant!

  2. Rusine, Andreea Marin – un gest firesc, singurul pe care l-ai mai putea face si ceea ce noi ne-am dori-o din suflet : ai bunul simt de A-TI DA DEMISIA din TV ! “Et partir sans faire de bruit”…..

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg