Mutu-i mut, dar mai e și retardat! -II-

suspendarea-lui-culaie

În prima sa apariție publică, după alegerile de duminică, zapciul Culaie a declarat că nu îl interesează ce cred partidele despre cine trebuie să fie premier și că el va continua să aplice criteriile sale de integritate.

Bă Culaie, tu nu înțelegi că votul covărșitor de acum două zile nu a fost neapărat unul de susținere a PSD, ci tocmai un semnal foarte puternic trimis de poporul român că s-a săturat de tine și ce celelalte slugi ale Stăpînirii străine?

Bă Culaie, tu nu pricepi că, în afară de o mînă de macoviști descreierați, adepți ai fascismului social, tu în România mai reprezinți doar Stăpînirea străină, al cărei zapciu numit ești, și nimic altceva?

Bă Culaie, e așa de greu să accepți că în România nimeni nu dă doi bani pe criteriile tale de integritate, ilegale dealtfel, altfel ar fi votat trompetele Stăpînirii străine, PNL și USR, care au făcut din DNA o icoană?

Bă Culaie, poți să înghiți tu și slănina nemestecată, înțelege o dată și o dată că românii s-au săturat de tine, de Koveși, de Cioloș, de DNA, de USR, de PNL, de menestrelii voștri din ”presă”, de toată vrăjeala ”statului de drept” și de căcatul împachetat în staniol al ”justiției independente” și al ”criteriilor de integritate”, în fapt vorbe goale care să acopere abuzurile făcute de regimul tău opresiv!

Bă Culaie, românii s-au săturat pînă peste cap de sărăcie și austeritate, de spolierea țării lor de către șefii tăi din afara țării, de prăduirea pădurilor și a resurselor naturale, de transformarea României într-o colonie de lucru, cu forță de muncă ieftină, în care singurul drept al celor ce trăiesc în ea este să sclavagească pe feudele corporațiilor străine.

Bă Culaie, asta nu e nici țara ta, nici a nevesti-tii sau a mămicuței tale din Germania. Constituția, Legea și votul popular te obligă să pui premier pe cine a ales poporul, nu pe cine ai ghicit tu, la ceas de seară, în slănina cu boia.

Bă Culaie, înțelege că România este a românilor, nu a UE și SUA.

Altfel, cară-te!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg