Voi nu sînteți ”de dreapta”, bă, voi sînteți doar proști! -II-

În ultimii ani, Zapciul Culaie a acrit pe toată lumea, cu tonul lui de copil tembel, care orăcăie ofuscat, pentru că nu își primește jucăria:

”Să dispară acest PSD! Vreau guvernul meu!”.

Bun, acum are guvernul lui. În urma unor acțiuni care nu au nimic de-a face cu democrația, prin manipulare constantă și acte de forță, prin încălcarea Constituției și cu sprijinul serviciilor secrete din și din afara Justiției, Culaie și-a primit acum jucăria:

Un guvern programatic anti-național, trădător și incompetent, care a marșat cu toată forța, chiar din prima clipă, pe demența neo-liberală a privatizărilor, a austerității și a distrugerii a tot ce înseamnă românesc.

Un guvern fascist, care seamănă doar ură socială și dezbinare între români, populat de personaje de o prostie rarisimă, demonstrată deja în public.

Un simplu levier al multinaționalelor, prin care acestea să tragă în ograda lor cît mai multă avuție, în detrimentul poporului român.

Pe scurt, un guvern de proști și trădători, condus de un Premier pe măsură, bețivanul de la birtul din sat, care a spus cîndva despre cea care îi este azi vicepremier că a reușit în politică umblînd prin paturile greilor din PNL. Și nu a mințit, bețivanul.

O rușine de guvern, care are toate șansele să facă mai multă distrugere în țară decît regimul de tristă amintire Băsescu-Boc.

Și cu toate astea, tot nu bine! Cică Premierul Mandolină s-a decis: vrea neapărat alegeri parlamentare anticipate.

L-a decis repede Zapciul Culaie, i-a șoptit la ureche doar 3 litere: D-N-A!

Ce bătaie de joc! Ăștia care mai voteză PNL, după toată distrugerea pe care a făcut-o în doar două luni Guvernul Mandolină, pentru ca ulterior să vrea să șteargă putina și să abandoneze guvernarea, trebuie să fie ultimii cretini de pe Pământ!

Oare de ce se mai complică zapciul Culaie Șapcă acum cu alegeri anticipate?

Pe cine mai încearcă el să convingă?

Bă Culaie, ai șapca ta, Guvernul Tău, Parlamentul tău, Justiția ta, securiștii tăi, mîncătorii tăi de căcat din ”presă”, microfonul tău, ong-urile tale, tinerii frumoși și liberi ai tăi.

Fă, bă, Culaie, dacă ești bărbat, o lovitură militară, înscăunează-te Zapciu pe viață și gata, ai rezolvat-o!

Oricum nici nu e o diferență prea mare.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg