Ne-am săturat de dânci, have și sabin ghermani!

Horia-Closca-si-Crisan

Zilnic, o formă de viață dugoasă, ce răspunde la numele de Sabin Gherman, face, la o televiziune imundă, propagandă fascistă, anti-națională și anti-românism, instigînd cu o ură funciară împotriva Bucureștiului și a bucureștenilor.

Mai mult decît atît. În cadrul UBB din Cluj activează un adevărat cuib de vipere, care alimentează foarte susținut, constant și programatic, o extrem de virulentă propagandă anti-națională, militînd, chiar în cadrul cursurilor universității, pentru ruperea României și independența Transilvaniei.

Clujul, alături de Sibiu și Brașov, au devenit adevărate centre pentru propaganda anti-națională, 80% din studenții UBB fiind spălați pe creier de tezele de orientare fascistă privind superioritatea ardeleană. S-a ajuns ca pînă și studenți basarabeni care au urmat cursurile UBB să vorbească, cu nonșalanță, despre independența Transilvaniei.

Prințul Charles a ajuns să fie prezentat, de către autoritățile din Alba Iulia, orașul Marii Uniri, ca fiind Prinț de Transilvania, iar primarul Hava a găsit de cuviință să finanțeze de la bugetul local ritualuri cu gărzi imperiale habsburgice.

Dealtfel, există suficient de numeroase cozi de topor în Ardeal care visează cu ochii deschiși la o încoronare a reprezentantului dinastiei britanice ca prinț sau duce de Transilvania, eveniment ce ar atrage imediat și declararea independenței față de România.

Sabinghermănismul, ca teză de sorginte fascistă a superiorității ardelenilor asupra celorlalți români, face, din păcate, ravagii printre proști și inculți, cu atît mai nefericită fiind situația generațiilor tinere, îndoctrinate cu asupra de măsură de interesele mafiei politico-economice care dorește destrămarea României.

Anti-românismul este încurajat în zilele noastre în mod public, în orașele transilvane, iar propagandiștii anti-România trec de vizionari europeni și moderniști.

Se răsucesc în morminte generații întregi de români transilvăneni patrioți, care s-au jertfit pentru Unire, cînd văd că urmașii lor sînt niște slugoi patentați, care pupă cu ardoarea Stăpînirea străina în cur și marșează ca niște idioți la provocările foarte interesate, lansate de grupări mafiote, trădătoare și anti-naționale, precum Grupul de la Cluj.

Ce nu înțeleg iobagii proști și umili care vorbesc cu nostalgie despre civilizația adusă de Imperiu în Transilvania și Banat: de binefacerile civilizației trebuie să se bucure doar Stăpînirea străină, asupritorii, nu și cei colonializați, a căror menire este doar să fie exploatați și spoliați.

Adică exact ceea ce se întimplă acum cu Uniunea Europeană și ceea ce s-a întîmplat, secole de-a rîndul, cu românii din Imperiul Habsburgic, care au fost iobagi de o condiție deplorabilă ai grofilor, ce i-au terfelit non-stop, în culcare și în sculare.

Este mare lucru că, în numele anti-românismului scelerat, unii au ajuns să se laude că au fost slugile străinilor. Mentalitatea asta de slugoi infecți a dus România unde este azi, dacă ne uităm din ce regiune a țării provin aproape toți din cei care au condus-o în ultimii ani și au închinat-o necondiționat intereselor globalizării.

În ceea ce privește occidentalismul de paradă al sabinghermăniștilor, toată lumea se face că plouă cînd vine vorba de adevărul istoric că Transilvania, via Budapesta, a fost pașalîc turcesc, iar nu Valahia și Moldova! La fel cum se uită că Baba Novak, căpitanul de legendă al lui Mihai Viteazul, a fost trădat și dat pe mîna turcilor, care i-au asigurat o moarte îngrozitoare, chiar la Cluj, de către boierii locali, tributari și atunci, ca și acum, propriilor interese meschine.

Revenind în zilele noastre, ifosele de superioritate ale semidocților care au preluat din zbor tezele secesioniste și revanșarde ale trădătorilor de țară din Transilvania trec cu vederea faptul că atît Clujul, cît si Sibiul, orașele cu care se mîndresc ardelenii și le dau ca exemplu de civilizație, s-au dezvoltat după ce au fost pompate în ele sume considerabile de bani de la bugetul central. Centrul și banii bugetului central au susținut dezvoltarea orașelor din Transilvania, iar nu viceversa, așa cum afirmă mulți proști care trăiesc cu impresia că le ia cineva pîinea de la gură.

Dar, mai presus de orice, sabinghermăniștii din Transilvania nu se gîndesc că, dacă își vor băga singuri capul în jugul străinilor, de sclavi ce sint, sătuli de atîta ură și ifose de superioritate, miticii s-ar putea să nu se mai bage și să îi lase acolo!

Poate că restul românilor nu vor mai fi dispuși să își dea viețile ca fraierii, cum au făcut-o deja valahii și moldovenii de două ori în istoria relativ recentă, ca să îi elibereze pe ardeleni de sub cizma străinilor, cînd lor le place atît de mult acolo.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

NOTĂ:
Așa cum era de așteptat, acest articol a stîrnit furia proștilor și a trădătorilor de țară care susțin inepțiile sabinghermăniste și teza fascistă a superiorității ardelenilor față de ceilalți români. Mai mult decît orice, Invectiva.ro nu vrea să devină un mediu de transmitere pentru aceste inepții și nici un loc unde trădătorii de țară să se poată exprima. Așa că am decis, în premieră pentru site-ul nostru, să dezactivăm posibilitatea de a pune comentarii în subsolul unui articol.

Furia cu care este atacat acest text arată că el este cît se poate de întemeiat, iar sabinghermănismul face, din păcate, furori printre ardeleni.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg