Moscova nu crede în lacrimile propagandei NATO -IV-

Realmente rămîi mut, stupefacția te amețește, cînd îi auzi pe mulți dintre români vorbind cu ură despre ”ce ne-au făcut nouă rușii la Cotul Donului”.

Păi ce ne-au făcut nouă sovieticii? Ne-au făcut că au dus marele război de apărare a țării lor în fața hoardelor naziste, cărora li s-au alăturat, spre marea ei rușine, și Armata Română?

Ne-au făcut că au cîștigat cu un preț îngrozitor bătălia Stalingradului (din care Cotul Donului face parte) și s-au opus astfel ca Europa să devină nazistă?

România a fost aruncată în Al Doilea Război Mondial de partea naziștilor turbați ai lui Hitler de boierii și moșierii îmbogățiți din vînzarea țării către străini și din exploatarea marii mase a poporului, care se zbătea în Evul Mediu.

Că doar nu s-au dus copiii boierilor să moară pe front…

Nu, boierii și copiii lor au făcut tot posibilul ca să împiedice instaurarea în România a unei orînduiri sociale care să desființeze exploatarea omului de către om din care și-au făcut ei marile averi și moșii.

Iar urmașii boierilor, o pleașcă de oameni, țin azi lecții de boierie și educație.

Cui? Românilor jupuiți de 30 de ani de capitalism, la re-instaurarea cărora urmașii moșierilor și-au rupt cămașa de pe ei pentru a o forța cît mai repede.

Românilor care, după o scurtă (la scară istorică) perioadă socialistă, în care s-a încercat scoaterea lor din Evul Mediu, s-au reîntors la condiția de iobagi proști și umili.

Și se vor duce să moară pe front, în numele nazismului NATO, ca și în Al Doilea Război Mondial, ca să poată și de acum încolo urmașii trădătorilor de țară să dea lecții de morală și bună-creștere.

Cînd va fi un cot al Kievului, sau al Odessei, sau al oricărui alt oraș din Ucraina de azi și Rusia își va îndrepta apoi privirea împotriva demenților de la București, care nu au nici o reținere să participe la o intrare pe față a trupelor NATO în război, cînd România va avea de suferit consecințe poate din cele mai grave, și nu doar economice, tot așa vor zice românii?

”Ce ne fac nouă rușii ăștia!”…

cenzura fb
cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg