Treziți-vă, bă! -II-

Zapciul Culaie a declarat azi că ”nu există alternativă: România trebuie să fie Pilonul Estic al UE, alături de Nucleul Dur, Franța și Germania”.

Pe noi, poporul, nu s-a mai deranjat să ne întrebe dacă vrem asta, că nu e și țara noastră, doar a lui și a mamei lui din Germania!

Culaie se arată, încă o dată, rupt de orice fel de realitate economică, socială și politică, un robot bine programat, care execută doar comenzile primite de la stăpînii săi din afara țării, ingorînd, într-o adevărată batjocură la adresa României și a poporului român, dezagregarea pe care a adus-o țării noastre Uniunea Europeană, în toate cele trei planuri anterior pomenite.

În timp ce alte țări din Estul și Sudul Europei nu știu cum să mai iasă din acest adevărat Al Patrulea Reich, care este UE, zapciul de la București a depășit faza ”europenizării totale”, pe care o dorește pentru România, și vorbește deja despre ”europenizarea profundă”.

O adevărată palmă dată pe obrazul României Mari, în contextul aniversării Unirii, în acest an, dar și al tensiunilor separatiste alimentate în Transilvania tocmai de interesele ticăloase ale cercurilor de putere din Vestul Europei.

Mai în glumă, mai în serios, Invectiva.ro avertizează de cîțiva ani, deja, că Uniunea Europeană se va destrăma și vom rămîne noi, românii, alături de germani și francezi, să constituim UE.

Dar, dacă românii nu se trezesc nici acum, în al 13-lea ceas, nu iau atitudine și nu le urează celor ce vorbesc de ”europenizare profundă” să și-o bage în fund la ei, nu la noi, sub oblăduirea clasei politice trădătoare de țară de la București, o astfel de glumă proastă capătă șanse din ce în ce mai mari să devină realitate.

Treziți-vă, bă!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg