Mutu-i mut, dar mai e și retardat! -III-. Rușinea Națională

mutul rusinea nationala

Preambul: ”Ne-am întîlnit să comemorăm Unirea de acum 158 de ani” – Rușinea Națională de la Cotroceni.

Klaus Iohannis nu s-a prezentat pe 24 ianuarie la Iași, pentru a participa la serbarea Unirii Principatelor române, ca semn că nu dă doi bani pe momentul în care s-a creat Statul român modern și, în general, pe istoria poporului român.

Rușinea Națională de la Cotroceni a avut însă o penibilă apariție publică în seara zilei de 23 ianuarie, în care literalmente și-a bătut joc de Unire și a scos capul în lume să provoace din nou, să vitupereze vitriolată împotriva ”clasei politice”, să mintă, să instige la ură, violență și razbunare împotriva Guvernului și Parlamentului, să dea lovitură după lovitură Statului român de drept și democrației.

Anunțarea referendumului ilegal, anti-democratic și anti-constituțional, privind măsurile de amnistiere și grațiere pe care vrea să le adopte Guvernul, reprezintă un nou act al loviturii de Stat dată de Klaus Iohannis și rețeaua mai mult sau mai puțin obscură de securiști și magistrați din spatele său, care doresc să păstreze puterea așa cum au preluat-o, prin metode în afara cadrului democratic.

Prima punere în scenă a preluării abuzive de putere a fost participarea lui Iohannis la mișcările de stradă împotriva puterii politice legitimate de alegerile democratice care tocmai s-au desfășurat, la finele anului trecut, respectiv împotriva alianței PSD – ALDE și a Guvernului susținut de aceasta.

Din poziția formală de Președinte, Iohannis a condus protestele neautorizate din stradă împotriva Guvernului, instigînd la nerespectarea ordinii de drept și la anarhie, poziționîndu-se cît se poate de partizan de partea unei mici minorități a societății și călcînd în picioare Constituția și statutul de mediator conferit de Legea Supremă funcției pe care o ocupă.

Este inadmisibil ca un individ precum Klaus Iohannis, care face praf, prin aceleași partizanate politice, Ziua Națională, care calcă în picioare Marea și Mica Unire, care ignoră Ziua Culturii Românești, care nesocotește voința poporului român exprimată în cadrul unor alegeri libere, care răspunde doar comenzilor venite dinspre rețeaua încîlcită de servicii secrete și procurori ce sufocă România și este susținută în țara noastră doar de Stăpînirea străină și de o mînă de neo-fasciști macoviști, să rămînă în funcția supremă a Statului și să destabilizeze și de acum încolo!

Măscăriciul trebuie înlăturat din fruntea țării, pînă ca acțiunile sale iresponsabile să conducă la un război civil în România!

Prin urmare, Parlamentul trebuie să își facă o datorie de onoare din a-l suspenda pe Klaus Iohannis din funcția pe care nemeritat o ocupă.

Klaus Iohannis nu mai este Președintele acestei țări, nici măcar zapciu al Stăpînirii străine nu mai este, de cînd s-a schimbat administrația de la Washington, este doar o Rușine Națională!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg