Treziți-vă, bă! -IV-. De la Yalta la Ierusalim

România nu s-a pus în contra UE cînd a venit vorba de obligativitatea de a-și privatiza economia, mai concret, de a-și distruge capacitățile de producție.

România nu s-a pus în contra UE cînd a trebuit să dea liber la vînzarea de pămînt către străini.

România nu s-a pus în contra UE cînd firmele austriece ne-au preluat și exploatat pe doi lei resursele naturale, gazele și petrolul, pădurile.

România nu s-a pus în contra UE în nici una din ocaziile în care a fost umilită de birocrații de la Bruxelles.

România nu s-a pus în contra UE cînd a fost transformată într-o piață de desfacere pentru E-urile occidentale și invadată de supermarketuri germane, franțuzești și olandeze-belgiene.

România nu s-a pus în contra UE cînd populația a fost sărăcită, dezrădăcinată și transformată într-o mînă de lucru ieftină și exploatată, atît în țară, cît și peste hotare.

România nu s-a pus în contra UE în nici o ocazie în care interesele sale au fost grav lezate de directivele venite de la Comisia Europeană.

În schimb, România s-a pus în contra UE în problema legată de mutarea capitalei Israelului la Ierusalim.

Ca dovada clară că cei ce conduc acum România și care au participat din plin, de-a lungul timpului, la supunerea țării noastre în fața intereselor globaliste, nu reprezintă interesele naționale și nu acționează în numele acestora, ci pentru a susține, de data asta, imperialismul sionist.

Slugile umile ale criminalilor sioniști, care, concomitent cu îngenuncherea țării noastre, calcă în picioare lupta de eliberare națională a altor popoare, reprezintă o rușine pentru România și pentru poporul român!

Între timp, Piaza Rea de la Cotroceni, zapciul Culaie, a participat la reuniunea informală a liderilor UE de la Sofia, eveniment la care a fost invitat și reprezentantul statului-fantomă Kosovo.

Faptul că plăvanul prost a stat cu trimișii din Kosovo la aceeași masă se constituie într-o recunoaștere implicită a acestora și a pretențiilor privind independența Kosovo, ceea ce reprezintă o gravă lezare a intereselor României, prin prisma discuțiilor legate de Transilvania.

Sau Culaie de fapt chiar asta își dorește, un precedent pentru alimentarea tensiunilor separatiste din țara noastră?

Se poate vedea cu ochiul liber că se dorește declanșarea unui război civil în România, al cărui rezultat este mai mult decît previzibil:

Se pare că unii nu au uitat de momentul Târgu Mureș, 1990, doar că acum ciocnirea nu va mai fi între români și maghiari, ci va fi un război fratricid români contra români…, sau, mai concret, români contra ”europeni”.

Ieșirea României din Uniunea Europeană ar fi cel mai bun lucru care se poate întîmpla pentru țara noastră, dar asta în condițiile unei decizii asumate a Bucureștiului și în urma unei poziții și a unei atitudini care să aibă ca rezultat recuperarea a cît mai mult din avuția națională, de care am fost deposedați, ca o condiție pentru ”primirea” în UE.

Cum nimeni din clasa politică trădătoare de la București nu luptă pentru interesul național însă, ci doar pentru jocurile de putere ale diferiților stăpîni din exterior, România se va afla între ciocanul SUA și nicovala UE, eventuala părăsire a Uniunii urmînd să aibă loc ca rezultat al unei distribuiri a țării noastre similare celei de la Yalta, între diferitele zone de influență geo-strategică.

Și din păcate, semnalele prezente arată că România nu va fi distribuită în aceeași tabără, ci pe bucăți, iar nimeni dintre cei ce dețin acum funcțiile de conducere de la București nu va face ceva pentru a împiedica asta!

Dragnea, Dăncila și tot PSD-ul aservit neo-conservatorilor de peste Atlantic sînt o amenințare directă pentru interesele, independența și integritatea teritorială a României, la fel ca și Iohannis și ceilalți pioni ai globalismului soroșist din țara noastră.

Scoateți România din mîinile slugilor străinilor!

Treziți-vă, bă!

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg