Teo nu e un cîrnat de Trandafir

grasabun

Nu neagă nimeni că Teo Trandafir este cea mai diafană persoană din cîte s-au preumblat vreodată pe fața și pe dosul acestui pămînt.

Nu spune nimeni nimic despre faptul că arată ca o balenă eșuată în Parlament, doar știm cu toții că unele persoane au metabolismul mai lent și oasele mai groase.

Toată lumea este de acord că Teo Trandafir este cea mai simpatică, cea mai draguță, cea mai educată și cea mai cultă fată din cîte au fost zămislite pe minunatele plaiuri pe care cu atîta mîndrie cu toții le numim țara noastră.

Nici nu îndrăznește cineva să se gîndească la posibilitatea că Teo a făcut pancreatită ca urmare a faptului că a colmatat caltaboși la, pardon, maț, dimpreună cu tovarășii ei maneliștii, răcnind din toți bojocii: “dușmanii îmi poartă pică, ei nu are greutatea mea și nici cîrnații mei și nici foncția mea.”

Mai ales că din proaspăta foncție de membru al Comisiei pentru cultură a Camerei Deputaților, din partea PD-L, don’șoara Teo îi poate promova de-acum pe maneliști în mod oficial, pe căi legale.

Poate, dar desigur că nu o va face, cum nici pînă acum nu a adus, ori de cîte ori a putut, maneliști în propriile emisiuni de televiziune.

Nu și nu, nimănui nu îi trece prin minte să pună la îndoială motivul pentru care Teo Trandafir s-a îmbolnăvit, conform propriilor declarații, de pancreatită. Cu toții îi admirăm devotamentul de a-și pune propria sănătate în pericol, din cauza stresului pe care a trebuit să îl suporte.

Stresul de a se lupta, din poziția de parlamentar PD-L, zi de zi, oră de oră și minut de minut pentru țara, pentru frații și surorile ei. Stresul de a suporta gîndul că firimiturile de pîine din congelator, pe care cu atîta mărinimie le-a recomandat concetățenilor săi să le mănînce, cînd acestora le dă ghes foamea, se pot termina în orice clipa.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg