Adriean, un videan între videni

videanu

Ce este videanul? Videanul este o formă de viaţă primitivă, asemeni unui vierme. Un parazit slinos şi infect, penetrează organisme vii şi moarte deopotrivă pentru a se hrăni, avînd ca unică raţiune de a trăi propria bunăstare.

Din cînd în cînd, excesiv de bine hrănit, vioi şi rumen în obraji, videanul scoate capul la lumină pentru a-şi face simţită prezenţa. Extrem de gureş şi de nesimţit, dă dovadă de un tupeu ce nu poate fi egalat decît de voracitatea sa.

Pe unde trece lasă prăpăd, în goana sa nebună către parvenire, distrugerile fără seamăn pe care le produce rămînînd singura mărturie a activităţii sale.

Pot sta în dovadă în acest sens Bucureştiul şi ministerul Economiei, spoliate în mod barbar de organismul parazitar feroce numit Adriean Videanu, care, asemeni unui limax, a lăsat în urmă doar o dîră sinistră de bale pe care se chinuie şi acum alţii să o şteargă.

Nu are rost să insistăm asupra faptelor de arme ale viermelui, din vremea în care a condus aceste organisme. Le ştie o ţară întreagă, li s-a dus buhul chiar şi peste hotare. Important este că viermele se visează acum Prim-Ministru.

Dacă acest lucru se va întîmpla, nu va mai exista nici un dubiu că din poporul român şi din această ţară nu a mai rămas decît un hoit, numai bun să fie mîncat de toţi viermii.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg