NATO ne apără de invazia urșilor putiniști!

 

Se miră tot felul de ne-specialiști cum de ursul tranchilizat de eroii care voiau să îi salveze pe ploieșteni de teroarea fiarei turbate a reușit totuși să fugă în porumb.

Păi eroii din grupul de intervenție au fost induși în eroare, ei nu au tranchilizat ursul, ci un milițian ascuns cu radarul în porumb, să dea amenzi șoferilor.

Plus că ursul s-a dovedit a fi un urs foarte pervers, mai mult ca sigur că e un urs din Rusia, un dușman al poporului! Practic, un comunist de urs.

Așa că degeaba cîrcotesc aiurea civilii neinstruiți, cum că aruncăm pe fereastră multele sute de milioane date pe înarmare!

Păi avem nevoie de submarine, ca să prindă pe sonar ursul din lanul de porumb!

Și rachete anti-aeriene cu rază scurtă de acțiune, ca să îl mitralieze pe putinistul ăla de urs, se știe că torpilele nu merg prin păpușoi.

Plus tancuri, normal, ca să nu îi atace teroristul ăla de urs pe eroii din echipa de intervenție, care e formată numai din specialiști de înaltă clasă, cum ar fi jandarmi, politiști, reprezentanți ai parcului memorial, vînători, hai că e și un medic veterinar.

Și corvete? Păi clar avem nevoie și de alea.

Ca să serbeze victoria, Radu Tudor o să o plimbe pe Lorena – Spaima Urșilor – Burlacu cu bărcuța prin Herăstrău, ca semn al superiorității de netăgăduit a NATO!

cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg