Decît progresist întru neo-fascism, mai bine înapoiat și prost! -V-. Sexualizarea Stîngii

Nouă din zece copii crescuți în familiile fără studii superioare din România au suferit în 2021 de privațiuni materiale.

Este tot mai evident faptul că este foarte necesar ca acești copii să fie mai woke, mai incluzivi și mai toleranți cu diversitatea sexuală, să lupte cu sistemul patriarhal, să susțină avorturile.

Ar putea să își schimbe și sexul, poate așa ies din sărăcie.

Sau nu?

Tot mai multe voci se întreabă dacă nu cumva asistăm la o sexualizare excesivă a Stîngii, în România, în Europa și în lume.

Din păcate este deja vorba de mai mult decît sexualizarea mișcării de stînga. Se poate vorbi fără grija de a greși despre confiscarea Stîngii și despre deturnarea marxismului de către discriminarea pozitivă care se face azi pentru diferite minorități, în numele unei lupte care nu mai are nimic de-a face cu drepturile lor ci cu impunerea cu forța a unor pseudo-valori majorității.

Pseudo-valori care nu au nimic cu Stînga și cu asupriții social, ci vin direct din decadența burgheză, se îngemănează chiar cu fascismul, prin intoleranță și dorința de a limita niște drepturile unor persoane.

În felul ăsta, Stînga adevărată este compromisă grav, irevocabil chiar, dacă nu se reacționează pentru punerea lucrurilor pe un făgaș normal.

Poate nu întîmplător Stînga europeană are probleme mai stringente decît să protesteze împotriva abuzurilor la adresa celor mai elementare drepturi ale omului care au loc în ultima vreme, pe fondul implementării politicilor Comisiei Europene vizând schimbările climatice și nu numai.

Stînga europeană se preocupă să îndulcească termenii prin care sînt definiți pedofilii, care ar trebui numiți ”persoane atrase de minori”, se preocupă să nu cumva să se froaseze vreun drag queen care dă din cur în fața copiilor din clasele primare, se preocupă sa interzică energia convențională și automobilele cu motoare pe ardere internă, se preocupă să susțină ”orașele de 15 minute” și amprenta de carbon, în fapt grave abuzuri împotriva libertăților cetățenilor.

Nimeni din Stînga europeană nu pare preocupat de prăbușirea nivelului de trai, de faptul că oamenii din multe țări UE nu își mai permit să își achite facturile sau să își cumpere cele necesare de-ale gurii, de faptul că sînt închise industrii întregi, de violența extremă pe care o manifestă multe regimuri europene împotriva propriilor cetățeni, de faptul ca s-a ajuns să se spună deschis că voința popoarelor nu contează, ci doar a birocraților de la Bruxelles și a lacheilor lor din capitalele Bătrînului Continent.

Se plîng unii de faptul că Stînga românească este anacronică, prăfuită și nostalgică.

Mai bine Stînga românească anacronică decît Stînga ”progresistă” europeană, care plînge de grija a cîțiva transgenderi cu probleme de identitate și comportament, dar ignoră turbulențele sociale care au loc în Europa.

Stînga europeană este azi mai burgheză decît burghezii de altădată.

cenzura fb

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg