La politică și la apă caldă se pricepe tot corporatistul

Motto: ”Muc-man a sosit / Apa caldă n-a venit”.

Guvernul Orban a tăiat orice fel de finanțare pentru Primăria Capitalei, din rațiuni politice, pentru că primarul nu era de la PNL.

Acum, primarul de la PNL se plînge ca e nevoie de finanțări masive, pentru refacerea rețelei de termoficare, și spune că problema nu poate fi rezolvată imediat, pentru că vine din trecut.

Mucușor a anunțat deja că pregătește privatizarea companiilor municipale înființate de Gabriela Firea.

Iar nazistul ăla dement de Muci pe pîine nu le-a plătit de două luni salariile oamenilor din companiile municipale ale Capitalei.

De parcă e vina lor că au fost prinși în războiul politic la baionetă pornit de libertarieni împotriva ideii de servicii publice.

Acum să vedem ce mai spun toți deștepții care bat cîmpii cum că cei de la USR ar fi marxiști, neo-marxiști, comuniști sau alte fantasmagorii din astea.

Ce măsuri au luat sau au anunțat pînă acum Mucușor și Clocotilde? Poate cineva să dea măcar un exemplu de o măsură de stînga?

Privatizarea companiilor publice, tăierea indemnizațiilor pentru copii, de către Clocotilde, care îi trimite pe cei mici la muncă, nu să stea cu mînuțele întinse la stat, ce e de stînga din astea?

Cum e cu marxismul?

USR, alături de PNL, duce fascismul corporatist pînă în pînzele albe, sînt în stare să ia banii de salarii ai oamenilor ca să îi dea companiilor private.

Nu se mai poate cu demența asta cu “la muncă, nu la întins mîna”, ce răzbate în spațiul public de 30 de ani!

Toți fasciștii, toate retardatele, toți neterminații se grăbesc să spună “la muncă, nu la întins mîna”, pentru a combate fie și cea mai nesemnificativă măsură socială pe care îndrăznesc să o adopte cei cu vederi mai umaniste.

Fascismul a devenit în Romania ultimilor 30 de ani la fel de obișnuit și de cotidian ca și intoleranta, sărăcia, ura și propaganda mincinoasă de care ne lovim zi de zi.

”Orașele noastre sunt ca un cavou, fără lumini, întunecate de sărbători, să mergeți în Vest, să vedeți ce e acolo, sărbătoare, opulență, bucurie, vrem și noi așa, nu mai vrem comunism (sic!), nu mai vrem sărăcie și austeritate, nu mai vrem o viață anostă, șamd”, se plîngeau românii înainte de 1990.

… si pe urma a venit Mucușor, a rezolvat-o.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg