Nazism ideologic absolut! Singura valoare europeană: Ura împotriva Rusiei

”Uniunea Europeană ar fi putut deveni principalul concurent al Statelor Unite în economie, știință și cultură, dar s-a transformat într-o mare Anti-Rusie și nu mai este un concurent al Statele Unite, ci un instrument în mâinile SUA.

Vedem Europa trecând prin ultima fază de colonizare, când popoarele coloniei sunt gata să moară voluntar în beneficiul colonizatorilor.

Aceasta este cea mai cruntă și josnică etapă a colonizării, pentru că în această etapă națiunile, indivizii își pierd sensul existenței, câștigă autoidentificare falsă și devin sclavi devotați.

Nu este doar sclavie fizică. Aceasta este sclavie mintală în primul rând.

În actuala Uniune Europeană, devenită o mare Anti-Rusia, nu există naționalitate, nici personalitate, nici nevoie de adevăr. Nu există altceva decât ura împotriva rușilor și disponibilitatea de a respecta orice ordine venite din Statele Unite.

Elita europeană răspândește astăzi ură față de Rusia, față de Putin, doar pentru că Putin nu a permis naziștilor ucraineni să atace Donbasul și Luganskul și să omoare zeci de mii de civili.

În ochii rușilor acest comportament al elitei europene arată ca un nazism ideologic absolut. Comportamentul Europei nu poate fi explicat altfel decât de nazismul ideologic.

Acest factor explică de ce nimeni din Europa nu i-a condamnat pe naziștii ucraineni pentru nicio crimă în ultimii 8 ani.

Nici pentru măcelărirea civililor în orașe, nici pentru incendierea protestatarilor pașnici din Odessa, nici pentru uciderea jurnalistului și scriitorului Oles Buzina, nici pentru închiderea canalelor de televiziune, nici pentru tortura și crimele din închisori.

Europa nu a vrut să observe toată această rușine dintr-un singur motiv – pentru că elita europeană modernă este la fel de infectată cu nazismul ideologic ca și cea ucraineană și americană.

De aceea elita europeană nu a observat cum timp de 30 de ani Ucraina, ocupată de forțele speciale americane, s-a transformat într-un stat nazist, care nu mai este Ucraina.

Numele real al acestei țări este Anti-Rusia.

Pentru că viața ucrainenilor, economia lor, educația sau asistența medicală nu sunt prețuite în țara asta.

Singura valoare creată de această țară a fost ura față de ruși.

E vorba de ura fără niciun sens, fără nicio justificare logică.

Este o înfrângere globală și catastrofală a poporului Europei în războiul informațional.

Pentru că acum voința, gândurile, dorințele lor vor fi controlate de americani, cu ajutorul mass-media, care implicit se conformează ordinelor lor.

Europa este blocată în același lagăr de concentrare informațional pe care americanii l-au construit în Ucraina începând cu 2014.

Toți cetățenii cu gândire liberă ai Europei trebuie să conștientizeze acest lucru pentru a înțelege acest fapt și a se uni pentru eliberarea de SUA.

Popoarele Europei trebuie să știe că Statele Unite vor face totul pentru a extinde conflictul militar din Ucraina la Paris și Madrid, la Berlin și Bruxelles, pentru a asigura astfel victoria în competiția economică și dreptul de a controla unilateral întreaga omenire pentru încă niște decenii.

Acum europenii sunt în război cu Rusia într-o stare de transă hipnotică, ținând ”topoare și bețe, sulițe”, informative, făcând acest lucru probabil cu același entuziasm ca strămoșii lor acum 10.000 de ani.

Dar Statele Unite pot aduce lucrurile la un dezastru nuclear în Europa. După aceea, nativii vor lupta cu topoare adevărate de piatră și sulițe de lemn.

Și SUA vor conduce lumea de la o distanță sigură.

Experții ruși în PR, diplomații, politicienii și politologii trebuie să folosească orice ocazie pentru a trezi Europa, pentru a extrage populația Europei dintr-o stare de transă hipnotică, dintr-un statut de zombies creat ca urmare a multor ani de propagandă și teroare.

Astfel, până când Europa nu va fi eliberată de colonizarea americană, Rusia nu va avea voie să trăiască în pace nicio zi, nicio oră.

Trezește-te Europa, nu fi proastă și de data asta! Sunteți folosiți din nou ca unealtă pentru a atinge cel mai rău scop din istoria omenirii!

Asta trebuie să vorbești cu fiecare european, în fiecare secundă. Pentru a preveni răspândirea haosului și vărsarea de sânge de la Lisabona la Vladivostok.

Bazele americane, precum și laboratoarele biologice, trebuie retrase odată pentru totdeauna din zona Europei.

Europa și Rusia, împreună cu China și India, trebuie să stabilească un nou tip de interacțiune, pe motive complet diferite, fără furia bestială a lăcomiei nesatisfăcute, impusă lumii de nebunii din elita anglo-americană.

Utopie?

Nu știu, dar nu avem de ales.”.

UN TEXT DE Nebojsa Babic

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg