Putin este un chitros și-un cărpănos!

Dragă Corina Rebegea,

Noi, colectivul de oameni ai muncii de la Invectiva.ro, îți mulțumim că ne urmărești cu asiduitate publicația, că ne faci trafic și chiar postezi linkuri pe site-urile pe care scrii, infowar.cepa.org și stopfake.org, către al nostru.

Vrem doar să îți spunem că președintele rus, Vladimir Putin, este un chitros și un cărpănos cum nu s-a mai văzut și nu plătește deloc eforturile noastre de a submina Democrația și Justiția Independentă din România, în favoarea regimului de la Moscova.

Așa că te rugăm, cînd mai intri pe site-ul nostru, dă și un click pe reclame, ca să ne putem autofinanța.

Tu, ca și colegă jurnalistă (sic!) cu noi, ar trebui să știi că, fără autofinanțare, existența publicației noastre este pusă în pericol.

Nu ai vrea să dispărem de pe internet și, o dată cu noi, propaganda furioasă pe care o face Rusia în România, pentru că ai rămîne fără obiectul muncii și nu ar mai avea motiv să îți plătească salariul C.I.A., Departamentul de Stat, N.A.T.O., D.N.A., S.R.I., Disneyland sau cine te plătește pe tine.

Cu considerație,
Invectiva.ro

P.S.: Cînd reușești să produci dovada că ne plătesc rușii, te rugăm să ne trimiți și nouă o copie, că poate ne vor trebui, cîndva, niște adeverințe de venit, dacă ne vom hotărî să luăm credite. Stai liniștită, pe cale legală nu vom acționa împotriva afirmațiilor tale neprobate – dacă tot ești o fană a site-ului nostru, trebuie că știi care este părerea noastră despre Justiția Independentă din România.

Notă: CEPA – Center for European Policy Analysis este, așa cum se prezintă pe site-ul oficial, un ”institut non-profit dedicat studiului Europei Centrale și de Est (ECE), cu birouri în Washington și Varșovia, a cărui misiune este să promoveze o ECE vibrantă economic, sigură din punct de vedere strategic și eliberată de sub factorul politic, cu legături strînse și de durată cu Statele Unite ale Americii”.

Prin Programul StratCom, CEPA își propune să ”monitorizeze, aducă laolaltă, analizeze, respingă și demaște dezinformările practicate de Rusia” în ECE.

Adică CEPA este un fel de Birou de Propagandă al PCR, a cărui misiune este să arate cu degetul și să înfiereze, în numele ”valorilor democratice”, pe toți cei care se abat de la linia partidului.

În cadrul StratCom, materialele Invectiva.ro au fost prezentate, sub semnătura Corinei Rebegea, de mai multe ori, ca fiind propagandă pro-Kremlin, dezinformări de la Moscova, opera trollilor plătiți de Putin șamd.

http://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2017/08/click-pe-reclame.jpg

1 thought on “Putin este un chitros și-un cărpănos!

  1. Îmi place misiunea CEPA.Oare cum au sa o duca la capat fara IMPLICARI politice?!?!Dar doar cu SU(L)A.Ce retarzi….se dau singuri de gol.
    PS. Ceva se întâmpla cu site vostru pentru-ca sunt redirectuonat spre un site fantoma cu câștiguri de fiecare data când intru.

Leave a Comment

https://www.invectiva.ro/wp-content/uploads/2022/06/footer-1024x139-2022.jpg